Scaune confortabile!!!!
![]() ![]() ![]() |
Scaune confortabile!!!!
Alberto |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru a nu face un topic nou il reinvii pe acesta:
ma intereseaza daca exista persoane care au schimbat scaunele DSN pt a obtine un spor de confort. Nu ma intereseaza ideea de sport, cool etc. Eu am probleme cu coloana, iar scaunele de DSN mi - au dat intotdeauna dureri de spate de la condus indelungat (ceea ce nu pateam cand aveam berlina spre exemplu). Deci ma intereseaza strict din acest punct de vedere. Plus ce ar trebui facut ca o schimbare de acest gen sa fie si legala (e nevoie/suficient sa merg la RAR). Multumesc. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mai, eu am schimbat scaunele de dsn cu unele de megane
![]() Serios acuma ... se pot pune ORICE scaune vrei pe dsn. Totul este ca tu (sa cel care ti le monteaza) sa fii putin indemanatic la manuit flexul. Eu am vazut intotdeauna acele inaltatoare care tin scaunele ca pe o oportunitate ... adica prin transformari bine facute se poate prinde orice fel de scaun de ele. Mergi la un cimitir de masinni si alege-ti un set de scaune fata care sa iti placa .. Ai grija la latimea lor (nu cumva sa nu iti acopere frana de mana atunci cand le montezi). Dupa aceea calculeaza-ti cum trebuie taiati suportii ca sa poti prinde astea. Despre faza cu rar-ul .. nu sta nimeni sa se uite la scaune. Ideea e sa le prinzi cu simt de raspundere. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Liviu are dreptate ! Mergi la un SCHROT si iti iei niste scaune super de BMW . Trebuie sa gasesti un mecanic care se pricepe cat de cat si o rezolvi fara o foarte mare investitie .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Merci Liviu, dar eu deocamdata nu pot face genul de upgrade pe care l -ai facut tu... Am altele mult mai stringente si muuuult mai costisitoare. Ok, eu inteleg ca se pot monta multe. Dar as vrea sa stiu care se potrivesc solicitarii mele (deci nu ma intereseaza sa fie 'cool'). Din cei care detineti/ati condus alte masini care ati ajuns la concluzia ca asigura un confort mult mai bun in sensul solicitat de mine? Multumesc. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
lucianselaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 13 February 10 From: Otopeni Ilfov ![]() |
Alta problema de care era sa uit, in legatura cu scaunele care m-au inebunit . Ce credeti merg schimbate cu ceva mai calumea. Apropo ma gandeam sa schimb bancheta din spate cu una de dacie 1300 , cea cu cotiera la mijloc , sa vad daca se potrivste.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
- B 93 CCH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:51 |