lista preturi logan in euro, inselaciune tipic romaneasca
![]() ![]() ![]() |
lista preturi logan in euro, inselaciune tipic romaneasca
stanila |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 26 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
laureate 1,4
2006
- 1,4
|
|||
danyoan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 February 07 ![]() |
Parerea mea e ca exagerezi, tu schimbi euro cu 3.1 lei nu? ei au cursula 3.14, ca bnr e 3.13 si mai pun si ei ceva, deci ai 4 bani in plus nu? 8000*4 bani= 320 lei deci e cu 100 euro mai mult, dar nu 400 cat zici tu
|
--------------------
-
solenza scala 03/2005 ;vw golf 4 2002 110cp
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa faci reclamatie oficiala pentru aceasta "inselaciune" constatata de tine. Cu ocazia asta ai sa afli cateva lucruri noi privind regimul tranzactiilor si platilor pe teritoriul Romaniei.
![]() Ca sa nu mai zic ca la toti dealerii preturile sunt afisate si in RON, deci... BUNA DIMINEATA! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
In alte tari circula alta monede. Acum la Dacia 1 EUR=3.1451 si la BNR e cursul 3.1291. Deci diferenta nu e asa mare. Euroiul de la Dacia se calculeaza ca o medie de cursuri si e o predictie pentru saptamana urmatoare. In timpul saptamanii nu se schimba cursul valutar decat o data, martea, in rest cursul e constant. Ceea ce inseamna ca daca azi era euro 3.20 Dacia ar fi pierdut si tu erai in avantaj... Eu nu m-as crampona atat pe subiectul asta pentru ca asta e treaba cu cursul valutar, poti sa pierzi ... poti sa castigi ... cum ai norocul. Cand cumperi insa o masina noua nu poti sa iti calculezi banii la fix, trebuie sa iei in calcul si aceste treburi si sa iti lasi o marja de eroare.
|
--------------------
------
------
------
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Dacia schimba preturile pe site odata pe saptamana, parca martea actualizeaza ei preturile pe site.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
petreb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 29 June 07 ![]() |
Stanila> Apeleaza si tu la schimb valutar intre conturi, adica iti deschizi un cont la o banca in euro si unul in lei iti faci transfer dintr-un cont in altul si o sa vezi ca acel curs de schimb e foarte apropiat de cel de la BNR!
|
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
stanila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 26 April 06 ![]() |
asa este, se pare ca diferenta e de aproximativ 150 de euro doar (analizand rubrica cumparare de la casa de schimb valutar). ptr o diferenta de doar 150 de euro, (fata de 400 cat am calculat eu gresit prima data) topicul se poate inchide, cu scuzele de deranj.
This post has been edited by stanila: 23 Jul 2007, 15:04 |
--------------------
dacia logan
laureate 1,4
2006
- 1,4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:27 |