Distantiere de cauciuc pentru policioara
![]() ![]() ![]() |
Distantiere de cauciuc pentru policioara
Un_domn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 19 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
N-ai ce face. Daca vrei sa gasesti sigur ceva te duci acolo. Altfel umbli prin tot Buc. si pierzi timp mai mult. Sau improvizeaza din cauciuc/guma/etc. Altceva nu inteleg: cum naiba s-au rupt ca stau lipite pe polioara si sint presate de haion. Cum adica s-au rupt ?
This post has been edited by costi: 19 Oct 2004, 10:55 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Un_domn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 19 October 04 ![]() |
Pai s-au rupt intr-un mod relativ simplu. In ultimu timp ramanea putin ridicata policioara cand inchideam haionu, habar nu am de ce. Si nici nu am avut timp /chef sa ma uit ce dracu are. Si dupa vreo 2 zile, am remarcat ca s-au rupt draciile alea, ma exact doar partea care iesea in afara. Probabil ca le agata haionul, cand il inchideam, alta explicatie nu am. Si multumesc pentru sfat, orsicum.
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul este ca acum, pentru ca nu ai avut timp sa te uiti 2 minute la cauza pentru care statea policioara mai ridicata, trebuie sa te duci pana in vitan, sa cauti distantierii aia, si sa-i pui, dupa care sa te intorci acasa.
Sa facem o comparatie: 2 minute contra cel putin 40 minute+benzina. Cred ca si eu am tras o concluzie care poate imi va fi utila pe viitor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:14 |