DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Revelion 2007-2008, pe ski

simonettes
post 29 Jul 2007, 22:11
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna!
Vin cu o problema, poate destul de hilar pt unii...ma gandesc la Revelionul 2008. Mai sunt 5 luni, stiu, unii inca nici nu si-au facut vacanta...insa eu m-am gandit ca pt a gasi un loc convenabil din toate pdv ar trebui sa incep sa sondez piata. Asadar sa va spun ce m-ar interesa si daca cineva ma poate ajuta cu un sfat, cu o experienta proprie..ceva...va multumesc mult.
Imi doresc un Revelion pt 2 persoane intr-un loc din strainatate unde se skiaza. Din cate am vazut: Italia, Slovacia, Austria ar fi ca principale destinatii. Am citit posturile celor care au fost la ski in astfel de locuri, insa nu am gasit pe nimeni care a fost de Rev. Ma intereseaza costuri nu foarte ridicate, un loc linistit, cu partii de incepatori. Multumesc si va urez o vara racoroasa si relaxanta!

--------------------
logan 1.4 2005 - CJ 72DEL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gibonu
post 30 Jul 2007, 08:14
Post #2

Membru autentic

Eu nu schiez (desi mi-as dori), insa niste prieteni ai mei au fost anul trecut de Revelion in Austria, la Kaprun, si au venit super incantati de acolo. Ziceau ca au de toate, de la partii de schi pentru copii pana la profesionisti, gradinita pentru copii (cu conditia ca copilul sa stie germana) + o gramada de alte optiuni de a-ti petrece timpul daca nu schiezi.
Bafta.

P.S. Nu mi se pare hilar sa te interesezi de acum de Revelion, problema este ca nu cred ca au aparut inca ofertele, nu sunt pachetele facute.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
Gorbaciov
post 30 Jul 2007, 08:27
Post #3

Membru incepator

Slovenia e o destinatie interesanta.
Iti recomand zona Kranjska Gora/Gozd Martuljek. E in nord vestul tarii, foarte aproape de partii din Italia si Austria (cativa zeci de kilometrii de mers).
Zona e superba (daca urci pe un varf de munte din Kranjska Gora cu telescaunul i bei linistit o bere, fara sa te ridici de pe scaun, faci poze in 3 tari: Slovenia, Italia si Austria).
Eu am stat aici: http://www.nepi.si/apartmaji/UK/o%20nas.html , cea din Gozd Martuljek (sunt vreo 3 Km pana in Kranjska Gora). Cazarea e foarte buna, iar proprietarii sunt super de treaba.
In zona acolo, cred ca ai vreo 100 Km de partii.

--------------------
Citroen C5 2007/Elegance - B-01-DRC
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:29
Forum Renault