Free Web Hosting ?, unde gasesc, eventual si soft de creatie
![]() ![]() ![]() |
Free Web Hosting ?, unde gasesc, eventual si soft de creatie
RIon |
![]() ![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
tu vrei domeniu sau hosting?
aproape gratis am eu hosting la unii cu 4$/luna 100MB, etc...pretul pe domeniu .com e 8,9$ /an, si domeniu.ro 39$/lifetime hosting 100% free am auzit dar domenii 100% free inca nu (poate sunt dar cu ceva conditii suplimentare) daca nu ti se pare mult pretul de mai sus da-mi un mp ca nu vreau sa le fac reclama moca. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
uite aici: http://www.dot.tk/vc00802.html#free
Iti faci o pagina care este hostata free pe undeva si iei un domeniu pe .tk [Later edit]: daca vrei hosting free cauta pe google dupa free web hosting, o sa gasesti o tona de site-uri, numai fii atent ca cea mai mare parte a lor iti pun bannere si tot felul de minuni. This post has been edited by kaspersky: 21 Oct 2004, 16:45 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:23 |