PANASONIC, promotie sau tzeapa ?
![]() ![]() ![]() |
PANASONIC, promotie sau tzeapa ?
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai ai grija cui dai CNP...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
pai evident ca nu i-am dat nimic, a aflat doar ca vorbeste cu Alex
![]() 0768430033 asta e numaru. This post has been edited by AlexU: 1 Aug 2007, 21:47 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Desteptul nici nu s-a chinuit sa sune pe numar ascuns
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
E teapa clar... eu am primit un mesaj de la 0767118954 prin care eram anunntat ca am castigat de la Nokia Romania un telefon Nokia 93i. Pentru detalii eram rugat sa sun la numarul de mai sus . Mi sa parut suspect faptul ca sunt contactat printr-un sms si ca trebuie sa sun EU. Am dat telefon la nokia romania ( ca am card de membru la ei
![]() Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca nu te-au sunat sa iti spuna ca in promotia VW Golf ai castigat un Logan MCV.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
era o treaba
![]() totusi avea papagal "operatorul" ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
" Din partea firmei LG.ati castigat 1500€.pt.info.contactati operatorul teritorial LG.RO. " fix mesajul asta l-am primit ieri dimineata pe connex de la 0730.720.413 ..
m-am amuzat putin, i-am trimis inapoi un mesaj de dulce.. si ..cam atat |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Interesant e cu ce se aleg ei daca ii suni.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pe mine nu ma suna niciodata ...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
credit... cauta pe siteurile de vanzari si vezi ca se vinde o cartela cu 400-500 de dolari credit la 250-300 de dolari...va recomand orice incercare de a fi pacaliti sa o semnalati operatorului gsm de care apartineti.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE($$ilvviu @ 2 Aug 2007, 20:05) Cred ca te vrajesc sa cumperi o cartela reincarcabila si sa le dai lor codul de pe cartela (codul de incarcare), ca si cum ar fi un nr. de inregistrare, si pana te trezesti tu ei deja si-au insusit creditul tau. Si cum zicea alydor, vand apoi cartela, care poate sa aibe credit si de 1000 euroi. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
asa e.. acu 2 saptamani primesc pe telefon (cu cartela oranje) un mesaj cu private number care ma instiinteaza ca am castigat 10000 euro..si la final zice expeditor 444.
Nu mai puteam de ras, schema e cunoscuta..de obicei daca prim. o promotie ceva de la 444 apare ca trimis de acolo, nu un numar privat iar in textul mesajului .. 444. ![]() In fine, nu am mai dat importanta..numai ca dupa nici 5 minute ma suna un ciumpalac si cere sa vb cu nevasta-mea..ii stia si numele.. totusi tel era al meu.. ![]() si da-i cu abureala..ca trebuie sa cumpar 5 cartele de cate 25 de dolari , iar codul lor sa il trimit prin ceva cont de la bcr..si il las sa povesteasca, incercand sa raman serios.. si il iau putin la vale -era infierbantat si nu s-a prins.. ![]() Apoi inchid si sun la oranje pt sesizare. Culmea, ma suna ciumpalacul iar dupa o juma de ora, si daca prima data am fost cat de cat politicos, cand am vazut ca nu intelege ca l-am luat la misto..i-am dat carne mai mult decat putea duce..si nu m-a mai sunat nimeni cu d'astea . ![]() This post has been edited by Braveheart: 3 Aug 2007, 09:21 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Eu am castigat la tombola Flanco un Nokia N95 si 500 euro fara macar sa fi participat. Vestea am primit-o prin SMS urmand ca eu sa sun la un numar pentru detalii. Din fericire, lenea a invins si nu m-am obosit sa dau numarul la matrimoniale cu mesajul "tipa de 20 ani, super-sexy, situatie financiara foarte buna, caut barbat fara inhibitii pentru distractie".
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
Alexu7 |
![]()
|
mesaj de la cosmote primit azi:
"Pentru siguranta ta nu comunica persoanelor straine codurile de reicnarcare, parole sau date personale. Detalii pe site http://cos**te.ro/siguranta. Multumim !" cred ca au sesizat intamplarea unii din ceilalti 299 norocosi ai promotiei ![]() LE: am mai incercat sa sun la numarul respectiv dar mereu imi zice " the number you have called is not connected.." This post has been edited by AlexU: 3 Aug 2007, 20:34 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:35 |