Problema la cutia de viteze
![]() ![]() ![]() |
Problema la cutia de viteze
marinush99 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
1300
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Exista o chestie intre schimbator si cutie, pe care mie mi-a schimbat-o mecanicul acum cateva luni. Zicea ca daca o mai tineam mult riscam sa nu-mi mai intre in viteze. N-a fost foarte scumpa (cateva sute de mii toata afacerea). Are niste alea ca niste bucsi in care se creaza joc in timp. E posibil se fie de acolo.
Imi cer scuze pt exprimarea total atehnica. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
Pe loc iti intra in viteze ? Poate sunt duse sincroanele dar ma indoiesc ca numai la 3 o ramas in picioare
![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
CUnosc pe cineva si la fel a patit , s-a auzit o troznitura. Motoru se tura in gol si numai tragea , mandravela era fleasca. Si se sparsese o piesa de plastic parca..daca imi aduc aminte bine.In principiu nu e mare lucru dar cand se sparge aia ramai cu masina in drum.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
marinush99 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 May 07 ![]() |
Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata... dar am avut probleme cu netul... Toata chestia a fost ca mi s-au rupt suruburile care vin in cutie prinse de "jug" si cutia s-a lasat in jos... am avut noroc ca mai aveam capacul si l-am schimbat (bineinteles cu ajutorul unui prieten) si nu mai am nici o problema.
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1300
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Ca tot se vorbeste de cutia de viteze,schimbator...Am o intrebare pentru cunoscatori...la o Nova...dupa ce i a fost schimbata maneta schimbatorului de viteze,intra greu in viteza a 3 a,are o pozitie anume,cu motorul oprit intra fara probleme....
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:00 |