Examinare on-line pentru obtinerea permisului
![]() ![]() ![]() |
Examinare on-line pentru obtinerea permisului
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ziaristii lui peste. experti in orice e nevoie.
nu le-a spus nimeni ca "on-line" nu e sinonim cu "in fata computerului". |
-------------------- |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pai e online in reteaua politiei
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Izzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 July 07 From: Galati ![]() |
Da, dar la o prima vedere, 'on-line' inseamna in fata calculatorului, de-acasa, ceea ce m-a si intrigat cind am vazut titlul asta, fiindca ar fi fost o mare idiotenie.
Si, oricum, are si sistemul asta bubele lui, in sensul ca, daca cineva care n-a mai interactionat niciodata cu un calculator si nici nu o va face, va trebui sa piarda timpul sa invete cum se manevreaza 'dracia', pe cind la varianta clasica pui X-ul si treci mai departe. Dar trebuiau ei sa cheltuiasca niste bani si n-aveau pe ce... ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
1998
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.636 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce petarde de ziaristi ...sa se ia de mana cu aia de la evz. Auzi la ei ..on-line ...
This post has been edited by IRONICK: 9 Aug 2007, 11:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mai, eu am vazut la examen oameni care nu stiau sa tina pixul in mana... Asa ca eu zic ca e binevenit un calculator cu touch screen, unde doar pune degetul pe varianta corecta. Nu crezi ?
This post has been edited by diesel_power: 9 Aug 2007, 11:21 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
primul lucru care mi-a venit in minte cand am citit online e ca de acasa...si deja ma gandeam ca oricine vrea permis,isi strange clanu de soferi in juru compului si da testu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 20:21 |