in depasiri pe la 4000 zici ca se taie alimentarea!, probabil e normal... cum pot sa o "tunez" sa"poata"
![]() ![]() ![]() |
in depasiri pe la 4000 zici ca se taie alimentarea!, probabil e normal... cum pot sa o "tunez" sa"poata"
dkrysty |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 L berlina 1998
- DB 03 GAO
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
posibil sa ai nivel mic in camera de nivel constant din carburator, si la regimuri mai ridicate de turatie sa ramai fara benzina.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dkrysty |
![]()
|
merci ...nu m-am gandit asa e... se poate... cum ajung acasa umblu acolo si apoi ii dau o talpa sa vad ce zice...
![]() |
--------------------
dacia
1310 L berlina 1998
- DB 03 GAO
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Poate sa mai fie si pompa , care nu face fata la acel consum. Scoate furtunul de la carburator si da la pompa. Trebuie sa iasa jet ,cat gaura furtunului,si la 10-20 cm distanta.Daca nu, ori pompa proasta ori calea pana la ea e infundata.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
dkrysty |
![]()
|
S-a rezolvat! am marit nivelul in CNC! era la limita de jos (la relanti) si l-am pus un pic mai sus de jumatate!!! si se pare ca nu mai comenteaza... i-am dat si 4300 rpm si nu zice nimic rau...
Pompa de benzina e noua... 6 luni cred si baga...! Sunt multumit!!! merci de informatie! ...si ca sa nu fie probleme cu turatia asta i-am schimbat si uleiul... valvoline durablend 10w40 (as fi vrut 15w50 dar se pare ca nu se gaseste in romania... asa mi-au spus distribuitorul... ma rog!) Acum suna si mai bine motorul... presiune ok! |
--------------------
dacia
1310 L berlina 1998
- DB 03 GAO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 00:47 |