centuri de siguranta stricate, centuri de siguranta stricate
![]() ![]() ![]() |
centuri de siguranta stricate, centuri de siguranta stricate
sorin76 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- SB-01-RDZ
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Parca scria pe undeva ca aceste centuri au garantie 10 000 de prinderi... pai precis gasesti la sceond. Sunt in CJ, esti aproape...dar trebuie sa aveti si voi asa ceva.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
ali73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 15 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- ph-73-ali
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat costa tipul asta de centuri noi? Se pot monta pe o dacie 1310 care are centuri dalea vechi? trebuie date alte gauri sau nu are rost sa ma complic?
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
aceeasi problema o am si eu,centura din dreapta nu se mai trage inapoi ,am incercat sa o fac dar cam greu sa reusesti o sa mai incerc totusi
am cautat si prin targuri peste tot unde am vazut vechituri ,dezmembrari am gasit doar la un nene din vitan care vindea pe jos niste piese si vroia pe pereche 500 000 noi mi se pare ca sunt cam 350 000-400 000 /buc nu e prea greu de reparat ,are o lamela lunga care este tensionata si o rotita zimtata care sta intr-o cutie tot cu zimti dar in sens invers si cand tragi brusc de centura rotita zimtata se blocheaza in cutie iar lamela tensionata trage centura inapoi,in mijlocul cutiutei este un piciorus de plastic taiat la mijloc si acolo se prinde lamela si tot de acolo se si rupe bafta la reparat |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Am gasit in magazin centuri din alea care se trag automat inapoi.Sunt tucesti si costa 1mil rol numai alea pe fata.Centuri pe spate nu am vazut in magazin.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
si merg puse pe masina mea fara alte modificari?
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Cred ca merg puse caci din cate stiu alea vechi se prind in doua suruburi in pragul interior iar astea noi se prin doar in unul.In partea de sus sistemul de prindere e acelasi.Eu am pe masina una automata si una normala(cea de la sofer)
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:28 |