masca faruri si stopuri(accesorii tuning), tuning
![]() ![]() ![]() |
masca faruri si stopuri(accesorii tuning), tuning
cossu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 11 August 07 From: sibiu ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410,1310
2000, 1410
- vl 08 acp
|
|||
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Pleoape (masca faruri cum zici tu) am gasit aici :http://www.prostreet-tuning.ro/ trimite-le un mail si iti raspund.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
cossu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 11 August 07 From: sibiu ![]() |
stiu, am gasit site-il asta dar nu au decat pleoape eu caut masca pentru tot farul sau grilaj pentru stop. orikum mersi
|
--------------------
dacia
1410,1310
2000, 1410
- vl 08 acp
|
|
BZ-23-SAM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 September 06 ![]() |
pentru SLZ nu se mai face nimic in afara de pleoape si masca radiator fara sigla.nici macar praguri nu sunt special pt SLZ.doar daca vrei sa le faci la comanda la vreo firma dar te costa....!si eu as vrea niste stopuri clare...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6Mpi,VW Golf 1.9 TDI
2007
- BZ-23-SAM
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Cine nu ar vrea stopuri clare.......
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Daca vreti asa ceva,exista o firma in Bucuresti care face la comanda,cam orice tip de far sau stop,este situata in Bucuresti,pe strada Mihai Eminescu,cum vii de pe Calea Mosilor,intri pe Eminescu,mergi pana la curba cu benzinaria Petrom,si imediat dupa benzinarie pe dreapta,este magazinul.Are in vitrina diverse modele facute de ei,iar rama de metal care imprejmuieste geamul si zidul de sub geam,sunt de culoare albastra.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Farurile si stopurile facute de astia sunt si omologate rar?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Asta chiar nu stiu,eu stiam doar magazinul,urma ca la un moment dat să mă duc si eu să vad care-i faza...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
pai go go go...m-ai facut curios,au site ceva?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
TBonu |
![]()
|
BoomPunk : ai mai fost la magazinul ala sa ne zici si noua un rezultat???
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
Psych0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
ma distreaza cand se pune intrebarea asta cu sunt omologate rar .. hai sa fim serioshi cand e vb de tuning la noi nu se respecta nimik .. sunt curios si eu de stopuri clare .. sau cu LED ... exista asa ceva ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu si eu atelierul asta, dar nu prea cred tuningul e obiectivul lor principal. Stiu ca se ocupau de reconditionarea farurilor sparte (care aveau doar sticla sparta, pe care o inlocuiau cu ceva din material plastic, dar ieseau foarte bine ), solutie destul de ieftina fata de un far nou, mai ales pentru masinile mai scumpe. Mai faceau si diverse stopuri...Dar numai partea exterioara, adica geamul (chiar daca e de plastic), nu stopurile cu totul.
Dar merita trasa o fuga pana acolo, ca eu nu am mai trecut de ceva timp, si se pot schimba multe... |
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
alex 19 USV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
o bara fata unicat aici daca intereseaza pe cineva
![]() |
--------------------
VW
Golf mk1 Cabriolet
1988 Karmann
- doamna vw golf mk1 cabriolet 1.8 8v - B 37 GTI
|
|
yceman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 March 08 ![]() |
salut La toata lumea Am si eu o intrebare stie cineva daca se potrivesc faruri de la alte masini pe solenza ? si de la ce model
|
--------------------
Dacia
solenta
2004 scala
|
|
BoomPunk |
![]()
|
Pai...cred ca s-ar putea adapta cu ceva modificari la sistemul de prindere si modificari la capota,aripa,contraaripa si masca...farurile de la opel astra,golf...si posibil sa mai existe masini de la care s-ar mai putea adapta.Dar e ceva de munca,nu stiu cum va arata produsul finit si nu stiu nici ce costuri implica asta.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
TBonu |
![]()
|
Deci ce vrea sa zica BoomPunk este ca: Nu se pot adapta.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex 19 USV @ 3 Dec 2007, 16:31) o bara fata unicat aici daca intereseaza pe cineva ![]() Nenea tu vrei 100 euro pe o bara cu partea de jos modificata , nevopsita , fara plasa , cheala ? Si proiectoarele ? Si prinderile sub bara ? Credeam ca vad o bara de Clio sport adaptata , dar ... Banuiesc ca era facuta praf si ai "reparat-o " cu fibra nu ? Problema cu farurile clare este ca noi la Solenza avem acea sticla pentru a imprastia lumina bine , altfel nu cred ca sticla este proiectata ca sa faca singura toata treaba . Daca as baga Xenon si as mai pune si sticla clara ... imi tai singur craca . Am vazut ieri un Logan cu Xenon si ma orbea prin geamurile cu folie 50% si prin oglinda , ziua , desi mergeam constant la 50-60 si nu accelera sa spun ca se ridica botul ... La urmatoarea masina cu Xenon adaptat care nu le are reglate cred ca-mi incerc franele in fata lui ca sa i le "reglez" eu . In alta ordine de idei , se pare ca poti pune orice far daca modifici prinderile si botul masinii . Mi-a spus un prieten ca a vazut o Solenza cu fata de Logan , dar avea totul modificat , inclusiv bara , capota , aripile si partea cu sigla . Arata bine , dar la banii dati pe modificari si pe viitoarele amenzi , isi lua Logan direct . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
TBonu |
![]()
|
Bine ca daca e asa cum zici tu marius de ce sa iti faci solenza sa semene ca loganul cand poti sa semene ca BMW-ul : pcdv0014fn2.th.jpg
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:17 |