DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Din maramures spre iasi, La Vama - pe unde ocolim?

aphophis
post 12 Aug 2007, 22:46
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Vreau sa merg zilele astea pana la iasi. am inteles ca la vama e nu stiu ce pod daramat si trebuie facuta o ocolire prin nord prin radauti ce inseamna cam 100 km in plus, din cate am inteles. Imi poate da cineva mai multe relatii? daca este o ruta mai scurta.. si cum e drumul pe acea eventuala ocolire mai scurta tongue.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ursul-alb
post 14 Aug 2007, 14:24
Post #2

Membru autentic

From: Iasi

Eu ti-as recomnda sa cobori in Cluj si de acolo sa vii pe Sarmasel-Reghin-Toplita-Tg.
Neamt-Cristesti-Iasi.

Daca tii sa vii prin Prislop si Campulung (desi nu stiu de ce ai face asta, si Borsa-Iacobeni, si Iacobeni-Gura Humorului fiind praf) atunci variantele sunt:
1.Borsa-Iacobeni-Vatra Dornei-Poiana Largului (drum modest)-Tg.Neamt-Cristesti-Iasi (drum excelent)
2.Borsa-Iacobeni-Campulung-Moldovita-Marginea-Solca-Gura Humorului-Falticeni-Cristesti-Iasi (de la Marginea incoace drumul e bun spre foaret bun; din ce stiu si de la Campulung la Marginea e bun, fiind refacut cu ocazia aniversarii lui Stefan din 2004; varianta este mai lunga decat cea prin Vatra Dornei, dar drumul este mai bun

Eu as alege drumul prin Cluj. In mod cert e cel mai rapid si cu pagube minime pentru masina.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 egee - IS XX xxx
+
aphophis
post 15 Aug 2007, 00:26
Post #3

Membru autentic

multam pt sfaturi. am mers pe la poiana largului si pot sa zic ca drumul e superfain, inafara de iacobeni-vatra dornei (care e catastrofal-se lucreaza la greu pe el) 93% din drum e bun si foarte bun si cel mai fain permite o medie destul de ridicata de viteza. sunt insa prin judetul neamt insa(aproape de drumul spre bicaz) niste portiuni unde daca ai dat de vre-o 2 tiruri , cam stai in spatele lor pt ca sunt f multe curbe bla bla

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:24
Forum Renault