Reclama Andreea Marin, Andreea Marin si ma-sa moarta!
![]() ![]() ![]() |
Reclama Andreea Marin, Andreea Marin si ma-sa moarta!
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
E doar o reclama. Continuand logica, n-as indrazni sa mai bag mana intr-un automat de Lion; iar cand as merge pe sens interzis sigur as avea cu mine si un pachet de Biskrem. Ca cine stie, poate ma intalnesc cu asarban.
![]() This post has been edited by AIX: 24 Oct 2004, 19:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cica vorbea cu actuala sotie a tatalui ei pe care o considera tot mama! Asa am citi pe undeva, nu imi amintesc unde.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
E ideea finala a reclamei - te lauzi si mamei cu vopseaua...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ma reclama...nereclama..mi se pare penibila faza!
Adica la Raduleasca pisa ochii cum o intreaba aia de ma-sa iar aici ii da sfaturi de cum sa se vopseasca pe lumea ailalta! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
rcd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 August 04 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Solenza Taranul de oras e cel mai prost animal (Parazitii)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Cristi electro-auto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 20 June 04 From: Piatra Neamt ![]() |
![]() |
--------------------
Oltcit numai 37000 km(masina mea din '88)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca te refereai la mine, vezi ca-s caine ... rosu! Si nu, n-am innebunit, asa am fost intotdeauna !
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cristi electro-auto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 20 June 04 From: Piatra Neamt ![]() |
Nu ma refeream la tine , ci la Andreea Marin
![]() |
--------------------
Oltcit numai 37000 km(masina mea din '88)
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
A facut ea si altele si mai si pentru bani, ce mai conteaza niste vorbea aiurea intr-o reclama.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Nevasta-mea a fost colega de liceu cu ea. Iar acum vreo 3 ani, de Paste, soacra-mea mi-a aratat si locul unde odihneste somnul de veci mama dansei.
Si eu m-am oripilat si indigant cand am vazut reclama. This post has been edited by Mache: 25 Oct 2004, 08:07 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Metalic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti ![]() |
She's alive, she's alive!!!
![]() |
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
Sony |
![]()
|
Probabil ca traieste si totul a fost doar un vis urat!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Reusita reclama, n-am ce zice.
![]() Si in acelasi "spirit" au difuzat carcotasii dimineata o reclama. Era la o societate de pompe funebre. Cel mai mult mi-a placut oferta speciala: Daca aduceti doi morti la noi, pe al treilea vi-l ingropam gratis. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Marius_MCA @ 25 Oct 2004, 10:53) Reusita reclama, n-am ce zice. ![]() Si in acelasi "spirit" au difuzat carcotasii dimineata o reclama. Era la o societate de pompe funebre. Cel mai mult mi-a placut oferta speciala: Daca aduceti doi morti la noi, pe al treilea vi-l ingropam gratis. dadadadadada... acu' caut reclama pe net... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce basca mea e aici? Bar de negri? Film horror? Lasati femeia sa se odihneasca in pace! Ca "podoaba" era mica, atunci cand a ramas fara mama. Ea a fost crescuta de bunica ei, la a carei inmormantare nu a venit. Avea ceva mare de facut... era pe Kilimanjaro. Nu va mai povestesc ce reactii au fost in urbea ei natala din cauza neprezentarii (la mine su ajuns prin filiera "se zice ca...").
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate va da si asta in judecata ca Dana Barb pe amaritul ala si a ramas cu onoarea nereperata. In alta ordine de idei se zvoneste in tirg ca s-a inteles cu "mustaciosu'" la contractul preputial (!) si vine si nunta, fuguta, fuguta.....
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE dadadadadada... acu' caut reclama pe net... Si poate n-o tii doar pentru tine... da ?!? |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
aprob pozitiv....daca o gasesti pune rog marty legatura la 1 banc
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
RIon |
![]()
|
NEWS - a citit nevasta-mea (la coafor, deh, daca barbatul plateste) intr-o revistuta, ca MAMA e a doua sotie a tatalui sau, cu care se intelege bine, si ii spune ca atare.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
lookin4cash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 2 July 04 From: Iasi ![]() |
Eu am facut fizica in liceu cu d-na prof. Gheorghita (soacra Andreei Marin). D-na profesoara a spus despre Andreea (cu vreo 2-3 ani inainte sa divorteze Andreea de ficior-su), citez: " e o panarama". Stia ea ce stia...
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, 1.4 MPI cash rulez!!!!
|
|
RIon |
![]()
|
lookin4cash, poti fii dat in judecata, ai grija ce spui
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
lookin4cash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 2 July 04 From: Iasi ![]() |
Am vazut ca se poarta datul in judecata. Dar asta e... imi asum riscul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004, 1.4 MPI cash rulez!!!!
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba si aia mica de respira greu era masa Andreei Marin!
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da ce de spiritism n-ati auzit?
E adevarat ca acolo discuti cu masa nu cu telefonul dar mai stii cu tehnica asta? Si apoi cind iti dau astia 11-12000 para pt 1 min de reclama vorbesti si cu stramosii din groapa ![]() ![]() This post has been edited by costi: 21 Nov 2004, 20:13 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Foarte interesant topic. Da' cine e tanti asta, Marin?
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
e o culturista?
dupa cat ulei si-a dat pe bicepsi...asa as prrsupune. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 22:44 |