pasageri nepoftiti care i-au masa in compartimentul, cum scapam de soriceii din motor?
![]() ![]() ![]() |
pasageri nepoftiti care i-au masa in compartimentul, cum scapam de soriceii din motor?
tatuci |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu grau otravit
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Am citit si eu topicul asta si asa cum banuiam asta e o posibila explicatie pentru mirosul de mortaciune ce l-am avut la un moment dat prin masina. In fiecare an cam 2 sapt. Am cautat ca disperatu' si nimic. Nu stiu pe unde si-a dat duhu ...
|
--------------------
------
------
------
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
'le-ati' ai scris corect, insa cratima din (soarecii) 'i-au' (masa) da-le-o lor s-o roada
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
solutia pentru pasagerii nepoftiti o are hash in avatar
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
aia e-o putoare, nu misca nici coada cand vede un soricel
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
tatuci |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
s-a gasit solutia...intr-un scurt dialog la o bere cu mosnegii din spatele blocului
initial am luat-o ca pe o gluma dar chiar functioneaza de minune: cate 3 cubulete de naftalina pune intr-o carpa si agatate pe contraaripi pe unde se catara asti sau mai comod acolo unde lasa resturi de mancare de o saptamana se pune praful linistit far aurme de chitaitoare sau resturi de mancare |
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si in al treilea post din topicul dat de mine ce zicea?
Deodorante de wc, care-s cam aceeasi chestie cu naftalina. Unii au descoperit America... (dar cam tarziu) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:46 |