Reinnoire polita - cum pastrez reducerea?, nu stiu ce sa fac!
![]() ![]() ![]() |
Reinnoire polita - cum pastrez reducerea?, nu stiu ce sa fac!
giovi_buru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 19 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
De reducere pentru an anterior fara daune nu poti beneficia decat daca reinnoiesti cu Asirom. Daca vrei sa schimbi asiguratorul, ia-ti gandul de la aceasta reducere.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
giovi_buru |
![]()
|
am rezolvat oarecum problema: imi voi face noua polita la Generali group, care au oarecum o colaborare in asigurari de case si masini cu ING Romania. Si de ce am ajuns la concuzia asta: am fost la Asirom si mi-a recalculat polita pt urmatorul an si a iesit la 200ron/luna fara fransiza si cu reducere 15%. Am ajuns la Generali unde a iesit suma de 195ron/luna cu o reducere de 5% ca au ei ceva promotii sau ce or fi! Decat Asirom, mai bine la Generali, zic eu, cu toate ca pana acum la asirom nu am avut probleme (intr-adevar cu RCA, nu cu Casco)
|
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Citeste atent contractul si tot ce inseamna francize , am incercat si eu la ING --> Generali , si aveau franciza .......... parca si la dauna .
Ai grija.... oricum s-au scumpit casco-rile mult de tot , eu am facut la Unita. |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
giovi_buru |
![]()
|
multumesc pt sfaturi! O fransiza o au cu siguranta din ceea ce am citit, dar este ceva pt furt. La 10% din masina furata daca aceasta este mai mai mare la pret de 25000E. Am sa mai recitesc odata contextul ca sa fiu sigur.
|
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:01 |