Ziua onomastica, loc de facut urari
![]() ![]() ![]() |
Ziua onomastica, loc de facut urari
Mache |
![]()
|
||
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Si de la mine urari de bine si de prosperitate pentru toti ce-si sarbatoresc azi, ziua onomastica.
La Multi Ani ! |
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
I-am uitat pe cei al caror nume (porecla) este MITICA.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Metalic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si la mai mare!
|
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
La Multi Ani si din partea mea! Toate cele bune, sanatate si voua si la toti cei dragi.
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
La multi ani si din partea mea
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eu nu-i zic lu' Mitica Dragomir!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Va multumesc si va urez si voua la fel.
Semnat: Dumitru |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Mache |
![]()
|
Pentru ca astazi sunt Sfintii Mihail si Gavril, le urez LA MULTI ANI cu bucurii si sanatate celor ce se numesc Mihai, Mihaela, Misu, Gavril, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gaby...
LA MULTI ANI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
LA MULTI ANI tuturor Mihail-ilor, Gavril-ilor, derivatelor si derivatilor !!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Mache |
![]()
|
Cred că formele corecte sunt "deviatelor" și "deviaților".
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
La Multi Ani, sa traiti si sa va traiasca toti Mihaii Mihaelele Gabrielii si Gabrielele !!!
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Chiar daca nu este onomastica, tot cred ca trebuie sa-i spunem LA MULTI ANI lui dragOn!
![]() This post has been edited by LucVer: 26 Nov 2004, 10:28 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La multi ani! dragOane!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
desi e cu mare intirziere, multumesc
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Cu placere, dar mai sus i se ura "La multi ani!" lui dragOn
![]() |
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
stiu, io ziceam pentru 08.11.2004
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Merci mult!!! Să fiți și voi sănătoși și să aveți parte de tot ce vă doriți! Îmi pare rău că nu pot să-mi serbez alături de mașina cea nouă! Da asta e!!!!
Oricum merci!!!! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La multzi ani pt Sf. Ioan!!
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
La multi ani Andrei Solenta! Vine acu Sf. Andrei!
La multi ani tuturor Andreilor de pe acest forum! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
LA MULTI ANI Dragoaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Mache |
![]()
|
LA MULTI ANI celor ce se numesc Andrei si Andreea (cu varianta Andreia), cu ocazia zilei onomastice!!! Sa ne traiti si sa va bucurati de toate cele bune si frumoase!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
LA MULTI ANI tuturor Andrei(ee)-lor de pe forum !!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Mihai_E |
![]()
|
La Multi Ani Sefu!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Mache |
![]()
|
PS: Sfinte Andrei Moderatoru', Preacucernicia ta, Sefu', azi de ziua lu' matale, ne lasi sa ne
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by LucVer: 30 Nov 2004, 08:54 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Mache |
![]()
|
Sa ne traiasca si sa ne veseleasca!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 23:49 |