Inchiriere GPS
![]() ![]() ![]() |
Inchiriere GPS
f.marinescu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
|
||
--------------------
skoda
fabia
1999
- CJ 27 GMC
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
Pentru Europa de vest foloseste cu incredere viamichelin.com, da-i sa caute inclusiv cu adresa care iti trebuie. S-ar putea sa constati ca nu mai ai nevoie de GPS.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
Bai frate, deja nu mai putem sa ... (era sa zis prostii si sa-mi iau ban) fara GPS.
Mii de ani oamenii s-au orientat cu harta. Asa au facut toate descoperirile georgrafice, asa au ajuns la cei doi poli si pe Everest. Acum nu se mai poate fara GPS. Era un coleg pe aici caruia ii trebuia GPS sa gaseasca Transfagarasan-ul. Tie iti trebuie GPS ca sa stii unde esti. Asta-i si mai tare. Ai incercat sa te uit pe o harta si sa-ti dai seama unde esti. Vezi ca prin oras sunt niste harti mari, si la un moment dat pe harta ai scrie "Aici sunteti dvs." Aia care au scris, sigur au avut GPS. Altfel, de unde ar fi stiut. Referitor la viamichelin, acum 2 ani l-am folosit cu succes in Europa de Vest (A, IT, F), inclusiv la gasit adrese in diferite orase. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost cu viamichelin in Turcia, si pot spune ca in Bulgaria era mai corect decat GPSul.
Adevarul insa este ca pentru o excursie in Europa de Vest GPS e mai bun decat harta, caci iti spune corect si exact ce iesiri sa iei de pe autostrazi, ceea ce cu harta e mai delicat. Nu am GPS, insa daca gasesti merita! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
f.marinescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
Fiti putin mai on topic.
Daca timpul e scurt merita sa-l folosesti ca sa gasesti chiar si cateva adrese. Daca ai timp poti sa gasesti si fara harta, sau cu busola. |
--------------------
skoda
fabia
1999
- CJ 27 GMC
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Din ce oras esti?
Am vazut in Piata A-Z ( http://www.piata-az.ro ) anunturi cu inchiriere GPS. Daca tin bine minte, era 25 euro/saptamana. Am vrut eu sa inchiriez, dara pana la urma m-am zgarcit si am dat de 3 ori mai mult pe benzina si timp pierdut.. Cu teancul de 50 pagini listat de pe viamichelin... Pe autostrada te descurci si cu indicatoarele, dar daca trebuie sa intri intr=un oras unde nu ai fost niciodata, si sa cauti o anumita adresa, te poti incurca destul de usor. This post has been edited by testike: 22 Aug 2007, 19:13 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Lumynos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 22 June 07 From: BH ![]() |
In Oradea inchiriaza cineva GPS?
|
--------------------
renault
megane II 1.5 dci
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:14 |