Uei adecvat DSN.., Stiu ca s-a mai discutat foarte mult,dar...
![]() ![]() ![]() |
Uei adecvat DSN.., Stiu ca s-a mai discutat foarte mult,dar...
piedone |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 9 June 07 From: BUCURESTI / SECTOR 5 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001/EUROPA
- B - 03 - T K B
|
|||
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Man, ieftin si bun, testat de mine 75000 km pe DSN pana am vandut-o fara absolut nicio problema, Elf Competition STi 10W40 semisintetic (vezi ca s-ar putea acum sa il gasesti ca ST nu STi). Castrolul 10W40 Magnatec l-am folosit la Solnita de dupa DSN si nu mi s-a parut la fel de bun. Mergi cu incredere pe Elf.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
piedone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 9 June 07 From: BUCURESTI / SECTOR 5 ![]() |
Deci sa merg pe mana Elf-ului?10W40 este semi,nu?Am mai primit o recomandare..intr-adevar,tot Elf,dar un 5W-40-full sint.Am inteles ca se comporta mai bine,ca motorul nu mai "tzacane"..s.a.m.d.Iti multumesc pt opinie.Raman dator.Toate bune si multa bafta !!!!
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001/EUROPA
- B - 03 - T K B
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă nici pe acest forum nu s-a discutat despre ulei, atunci nu mai știu unde s-a discutat!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:52 |