Semnalizarea nu mai merge !
![]() ![]() ![]() |
Semnalizarea nu mai merge !
MRM_Roby |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1980
|
|||
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
Fir intrerupt sau bec ars.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
1410_coupe |
![]()
|
![]() Daciiiator coupe Group: Members Posts: 24 Joined: 4 August 07 From: Galati ![]() |
salut!
Nu merge nici pe stanga nici pe dreapta sau doar pe o parte?daca e doar pe o parte e ori firu ori becul daca e pe amandoua e mai complicat |
--------------------
kymco
agylity 50/in curand sportiva
2007 1410 coupe|multi zic ,putini stiu
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai dezbatut problema semnalizarii. Cauzele pot fi: fire intrerupte, releu ars sau comutator avarie imbacsit (instalatia de semnalizare dreapta-stanga "trece" si prin comutatorul de avarie). Acesta din urma este deseori cauza unei probleme de semnalizare si, cum am mai spus, multi dau vina pe bietul releu, cumpara altul si constata ca problema nu dispare.
In link-ul urmator am descris o modalitate de a "drege" comutatorul de avarie. Mentionez ca schimbarea acestuia nu este o rezolvare durabila. Sunt toate proaste din fabricatie. Curatare comutator avarie Succes! PS: (off topic) Observ ca de cate ori vine o ploaie, imediat apar si topicuri legate de probleme electrice ![]() This post has been edited by Bullix: 26 Aug 2007, 13:03 |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:55 |