temporizator stergatoare, unde o fi amplasat ?
![]() ![]() ![]() |
temporizator stergatoare, unde o fi amplasat ?
luciank |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|||
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
verifica sigurata.........poate e de acolo
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Mersi Iuliutz, dar banuiesc ca pe acea siguranta mai sunt si alti consumatori, alte probleme nu am pe linie electrica, deci pica din start varianta cu siguranta. Alte sugestii ?
|
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
releul temporizator se gaseste sub parbriz -
desfaci carcasa neagra in care este capacul de la sigurante si te uiti sub bord in sus - in zona parbrizului o sa vezi releul - este prin in tabla, nu este laolalta cu restul de pe placa |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Tzz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 1 September 06 ![]() |
Am avut si eu o problema asemanatoare. Am fost la un nene electrician ca ma asteptam sa fie releul, dar de fapt era din maneta. A dat omu jos maneta si a facut scurt intre pini pe direct si a mers.
Poti incerca sa schimbi maneta e vre-o 40 roni dc nu ma insel, dar se poate si repara destul de usor. Eu am desfacut-o si am reparat-o acum juma de an, si inca merge ![]() This post has been edited by Tzz: 2 Sep 2007, 23:48 |
--------------------
Renault
Megane III
2009--> Dynamique--> 1.6 16V
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Cum deschizi capacul la cutia de sigurante te uiti in dreapta(in apropierea coloanei de directie) si vei vedea doua mufe,una este de la temporizator si cealalta de la releul flash.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 07:30 |