ce am gasit pe net, ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
ce am gasit pe net, ce parere aveti?
don_racom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
hm.........nasol........ oricum in iasi nu am drum deocamdata....
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
ziaristu' lu peste, hai sa fim seriosi, asta nu face diferenta intre detector de radar si antiradar.
sau poate or fi inventat romanii o tehnologie noua. ![]() |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Un radar nu are cum sa nu fie detectat. Poate inca nu exista echipamentul adecvat, ceea ce e cu totul alta caciula.
|
--------------------
-
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea e ca acesta stire e la fel de actuala ca si stirea legata de blocada cauzata de viscol. Fiindca dateaza din 14 martie 2006.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
un fel de proiect la OM
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
tare
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:10 |