Praguri, Daca merita si cat costa
![]() ![]() ![]() |
Praguri, Daca merita si cat costa
QuickD |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 15 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp Extreme 1.6 16V 110CP
2008
- B -- ---
|
|||
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
merita.eu mi-am pus.le-am luat din targ vitan cu 70 ron ,iar vopsitul si montatul ,la un amic,m-au costat 30 ron.schimba in bine aspectul masinii.eu le-am luat pe cele cu sita,mi s-au parut mai aratoase.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
FRATELLO |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Sa nu repeti greseala mea : am luat praguri TypeR de 60 cm,autoadezive.Sunt frumoase si se potriveau bine cu culoarea masinii (gri platine) dar...Au stat lipite doar o noapte;a doua zi se ridicasera de capete (probabil trebuia sa le mai scurtez din lungime ?!).A trebuit sa le dezlipesc;acum am ramas cu ....chestia aceea autoadeziva pe praguri si astept sa gasesc modalitatea prin care sa o curat .
|
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
cristache31 |
![]()
|
![]() membru undercover Group: Members Posts: 100 Joined: 19 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai chestia aceea autoadeziva o poti sterge cu benzina, acetona, spirt, diluant, dar sa nu fie foarte uda carpa cu care stergi, sa nu apesi prea tare pe tabla si apoi sa clatesi cu multa apa.
|
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
avem topic de Design exterior, putem discuta acolo despre praguri
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |