Stare DN2 (E85/E583)
![]() ![]() ![]() |
Stare DN2 (E85/E583)
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Intreaba si de ruta alternativa buzau-focsani-barlad-vaslui
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Problemele MARI au fost in Tecuci.
Tecuciul are sosea de centura. Focsani-Tecuci-Barlad-Vaslui-Iasi Asta inseamna sa faci drepata dupa Focsani (la sensul girator). |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
Ieri la ora 18 E85 in zona Focsani-Adjud in doua locuri soseaua era inundata in proportie de 50%, treceam pe un singur sens, ce a fost dupa numai stiu, dar la cum ploua cred ca erau toate sansele sa se inunde, apa curgea de pe camp care intre timp devenise lac iar santurile laterale erau full!
This post has been edited by mihai24: 6 Sep 2007, 10:37 |
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Este sectiune speciala pentru asemenea intrebari.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihai24 @ 6 Sep 2007, 12:36) Ieri la ora 18 E85 in zona Focsani-Adjud in doua locuri soseaua era inundata in proportie de 50%, treceam pe un singur sens, ce a fost dupa numai stiu, dar la cum ploua cred ca erau toate sansele sa se inunde, apa curgea de pe camp care intre timp devenise lac iar santurile laterale erau full! La ora 13 in pe aceeasi portiune se trecea totusi pe ambele sensuri, insa cu dificultate. Era noroi pe sosea si te fura foarte foarte usor si repede. Balti de cca 15 cm cand am trecut eu, se mergea pe alocuri cu 5 kmph. Acum, dupa ce a mai plouat, sincer cred ca e destul de naspa. Era un numar la care te poti informa. 021/9560 parca... din 4. Intereseaza-te! Bafta si drum bun! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Numarul de urgenta al AND (Administratia Nationala a Drumurilor) este (021)9360.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am sunat, intre Tecuci si Barlad drumul este inchis. Eu vreau sa ajung la Barlad duminica.... sa speram ca nu`si mai face vremea de cap pana atunci
|
--------------------
.
.
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La Barlad poti sa mai ajungi si pe la Podul Turcului, cred ca asa ii zice.
Te scoate la soseaua dintre Tecuci si Barlad, la 500 m de Barlad, adica chiar la intrare in Barlad. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
FLP |
![]()
|
si drumul ala este inchis
|
--------------------
.
.
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Am sunat la AND pe la 14:00, DN2 este practicabil, cu mici probleme in jud. Vrancea... se pare ca ajung azi acasa.
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
tribunul |
![]()
|
Din cate stiu eu Tecuciul e din Galati nu din Vrancea, iar problemele au fost chiar in Tecuci.
Eu am vazut la tv ca Tecuciul (chiar orasul) era inundat. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Tecuciul e in Galati si nu e pe DN2. DN2 e Bucuresti-Suceava:
Bucureºti - Urziceni - Buzãu - Râmnicu Sãrat - Focºani - Adjud - Bacãu - Roman - Suceava - Rãdãuþi Tecuci-Iasi este DN24. Oricum, intrebarea mea se referea la DN2. Cat despre problemele din Vrancea, Hotnews spune asa: Drumul european E 85 a fost inchis in dreptul localitatii Cosmesti fiind inundat de catre o viitura. Singurele care au putut sa treaca prin zona au fost TIR-urile. This post has been edited by BlaueCorsa: 6 Sep 2007, 16:08 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Si loganurile,nu au putut
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...buey C@taline, au zis TIR-urile, nu SUV-urile!
![]() This post has been edited by Kojak: 6 Sep 2007, 17:06 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cine ma lamureste si pe mine,ca nu am mai iest demult pe e85
![]() ![]() ![]() 29 May 2008, 13:58: am mai modificat putin cred ca o sa merg prin fundeni ![]() This post has been edited by C@talin: 29 May 2008, 12:58 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tribunul |
![]()
|
Berceni-Vitan-Fizicienilor-Ilioara....Fundeni-Colentina.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C@talin |
![]()
|
Ma incred in tine
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Faci lejer 30 de min de la Fundeni la Voluntari. La ora aia cred ca e aglomerat pana dupa Afumati...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(ursul-alb @ 29 May 2008, 13:28) Faci lejer 30 de min de la Fundeni la Voluntari. La ora aia cred ca e aglomerat pana dupa Afumati... De la fundeni e napa pana treci de intersectia cu colentina si apoi pana treci de podul peste chineji, apoi se circula, mai incet, da se circula. Daca vine pe mihai bravu, e mancat. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C@talin |
![]()
|
renunt
![]() ![]() 29 May 2008, 15:15: Multumesc mult oricum ![]() This post has been edited by C@talin: 29 May 2008, 14:15 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, pe A2 n-au ce cauta carutele.
![]() Acum serios vorbind, e mult mai bine pe A2, cu exceptia tronsonului Drajna-Solobozia. Dar ma gandesc ca poate l-au terminat. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
cel mai bine e pe centura eu pe acolo ies .Eu plec direct de la munca tot in jurul orei 15-16 si ies pe la tirg vitan (muncesc pe fizicienilor) si apoi tin pe cheiul dimbovitei pina pe centura si mai departe ies chiar in Afumati (pasajul de la r.a.r )
Drum bun |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:24 |