Presiune ulei, se aprind becurile rosii!
![]() ![]() ![]() |
Presiune ulei, se aprind becurile rosii!
ady21blaga |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
- SB 02 EAU
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Poate ai vre-o problema electrica.
Acul indicator la temperatura era si el pe rosu? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
ady21blaga |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 November 06 ![]() |
da, deci se aprind simultan si cel de apa si cel de ulei.
nu cred ca ar fi problema de electronica deoarece cand masina este turata si presiune creste un pic atunci becurile se sting. cand se tureaza presiunea creste la 2,5 3 asa iar la viteze mai mari - ture mai lulte maxim 4 presiune. Dar la relanti scade pana la 1,5 cam asa si se aprin becrile rosii. 10 Sep 2007, 11:17: aaaa..... scuze deci acul ai zis, nu acul se comporta normal si temp la apa e ok. creste normal si se incadreaza in valorile normale. This post has been edited by ady21blaga: 10 Sep 2007, 10:17 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
- SB 02 EAU
|
|
julian_www |
![]()
|
Julian Group: Members Posts: 43 Joined: 27 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Verifica pinionul de la delcou daca e uzat (trebuie sa demontezi delcoul de pe motor, apoi iei un surub, il infiletezi in pinion si il scoti afara). Decat sa te chinuiesti tu, mai bine rogi un mecanic sa te ajute. Rezolva problema cat mai repede, altfel s-ar putea sa schimbi mult mai multe. Eu am calat un motor din cauza pinionului si toti imi spuneau ca a fost de la pompa.
|
--------------------
Renault
Symbol II
2008/Privilege/ 1.5 85 CP
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(julian_www @ 10 Sep 2007, 10:22) Verifica pinionul de la delcou daca e uzat (trebuie sa demontezi delcoul de pe motor, apoi iei un surub, il infiletezi in pinion si il scoti afara). Decat sa te chinuiesti tu, mai bine rogi un mecanic sa te ajute. Rezolva problema cat mai repede, altfel s-ar putea sa schimbi mult mai multe. Eu am calat un motor din cauza pinionului si toti imi spuneau ca a fost de la pompa. Nu uita sa refaci reglajul avansului la aplindere. Attached thumbnail(s) pinion.jpg ( Size: 131.05k ) Number of downloads: 79 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:35 |