DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pierde ulei pe la presostat directie asistata

myx
post 10 Sep 2007, 12:05
Post #1

Membru

Group: Members

Aveti idee trebuie schimbat presostatul cu totul sau se poate rezolva cu stransul mai suruburile mai tare? Alte probleme cu servodirectia in afara ca pierde ulei nu am. Daca se schimba, e dificila montarea?

This post has been edited by myx: 10 Sep 2007, 19:03

--------------------
Renault Laguna III 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Yakoo
post 11 Sep 2007, 11:08
Post #2

Proud Owner of O Solnitza

From: Bucuresti

Cand se incalzeste masina in trafic nu ti-i se pare ca se merge mai greu volanu? Nu de alta dar si al mine curgea la un moment dat si mergea volanu greu cand se incalzea, de cam 1 luna nu mai curge nimic si merge normal, parca s-a reparat singur.

Din cate stiu nu ai ce sa mai faci decat sa schimbi pompa sau sa mergi cu ea asa completand cu ulei pana craoa de tot (destul de greu)

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003
+
myx
post 11 Sep 2007, 13:33
Post #3

Membru

E la fel, nu se misc mai greu. Aseara am strans un pic presostatul cu mana, am reusit sa-l strang cam cu 30 grade. Am sa incerc sa-l strang mai tare cu o cheie. Sa vad daca rezolv ceva. Ce legatura are cu pompa?

--------------------
Renault Laguna III 2008
+
CIPTUNING
post 11 Sep 2007, 15:07
Post #4

Membru autentic

Inseamna ca era slabit, din cauza asta curgea. Oricum, pierderile pe la presostat se cam intalnesc la SLZ si nu numai datorita faptului ca se slabesc. Se poate schimba doar el singur. Si la mine e umeda si prafuita zona lui, dar nu ma streseaza. Poate scapi doar cu stransul. Cu pompa e alta treaba, intr-adevar.

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
+
myx
post 11 Sep 2007, 16:47
Post #5

Membru

Vad ca tot curge. Doar sa incerc sa-l strang mai tare.(l-am strans cu mana).
Daca este sa-l schimb, se potriveste cu unul de Clio sau Megane? Am gasit de Megane la dezmembrari.

This post has been edited by myx: 11 Sep 2007, 16:48

--------------------
Renault Laguna III 2008
+
MEDES CALAN
post 21 Sep 2007, 10:45
Post #6

Membru incepator

From: Calan

Nu este usor ca in BMW E36 td dar, daca ai un pic de experienta nic imposibil.
Ai grija numai ca din cutie de directia depinde viata ta si de alti, puote este mai bine sa te duci la un service ca are meseraj ca un surub strins prea mult sau prea putin poate sa face diferenta...
Si fii atent daca la cumperi la mana 2 de o desfacere: mai bine sa scoati colieri de la burdufi si verifici ca ax cremaliera nu are rugina: daca are se strica repede semering si incepe sa pierde uleiu ca un cos de rafia.
Cu pompa trebuie verifici daca pierde, daca are presiune prevazuta si sa nu face zgomot din cauza uzura interna. Daca ai aces la un banc de probat este usor, daca nu ai multe chance ca este buna lafel, altceva trebuie la schimbi inca o data.
exista si la posibilitate ca ne cumpari una reconditionata cu garantia, asta este lucru meu.
Enrico

QUOTE(myx @ 10 Sep 2007, 12:05)
Aveti idee trebuie schimbat presostatul cu totul sau se poate rezolva cu stransul mai suruburile mai tare? Alte probleme cu servodirectia in afara ca pierde ulei nu am. Daca se schimba, e dificila montarea?
*

--------------------
dacia logan 2006 1.4
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 23:02
Forum Renault