Intrebare despre CASCO, Trebuie specificata calitatea soferului ?
![]() ![]() ![]() |
Intrebare despre CASCO, Trebuie specificata calitatea soferului ?
Moaca |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 16 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Bicorp
1.2 l 16 v Extreme 2005
- B 47 HNB
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu se poate da un raspuns clar. Depinde de asigurator, cerintele difera de la unul la altul. Despre ce asigurator e vorba?
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Moaca |
![]()
|
Nu este vorba de un anumit asigurator, intrebam la modul general : ideea este ca masina va fi pe numele sotului meu, insa o voi conduce mai mult eu, si voiam sa stiu daca este o problema, sau daca trebuie specificat in mod expres la incheierea politei.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
1.2 l 16 v Extreme 2005
- B 47 HNB
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La unii asiguratori se solicita declararea clara a celor care vor conduce regulat masina (nume, prenume, cnp, vechime permis).
La unii casco acopera doar daca sofer este asiguratul sau sot/sotie asigurat si se solicta sau nu (in functie de asigurator) declararea acestora. La unii nu se solicita nici o declaratie in acest sens si casco acopera orice sofer care indeplineste conditiile legale de a conduce autoturismul. Trebuie sa te interesezi la fiecare din asiguratorii pe care ii consideri in alegerea ta sau sa lucrezi cu un broker de asigurare. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Moaca |
![]()
|
Multumesc pentru lamuriri !
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
1.2 l 16 v Extreme 2005
- B 47 HNB
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Tudor sti cumva cum e la Omniasig ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
aurelv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
am eu casco la omniasig facut pe masina din semnatura, am semnat contractul acum o saptamana si din ce am inteles eu nu conteaza cine conduce masina, poate sa fie si altcineva.
Eu am mi-am facut contractul prin intermediul unei firme de brockeri, dar nu cred sa conteze asta. |
--------------------
ex DSN / Seat
Clima / Leon 1M
2003 /2003
- B-83-YMF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:53 |