Statistica probleme la Logan, (atentie, reguli specifice!)
![]() ![]() ![]() |
Statistica probleme la Logan, (atentie, reguli specifice!)
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
una de la mine.. zgomotul A/C -ului. inteleg ca vrei sa te referi strict la problemele caracteristice ale loganului, pt ca de exp scartaieli ale plasticelor & Co se intalnesc si la masini muult mai titrate..
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
romeodr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
capete de bara...cea mai des intilnita defectiune,DACIA,RENAULT,la trenul de rulare!!!
|
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
- BV 77 EME
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Confirm ce a zis si sinaxis ref. la pct.1
Avem deci pana acum: 1. Bloc lumini 2buc (unu de la mine) 2. A/C zgomotos 2buc (unu de la mine) 3. semeringul de la distributie 1 buc 3. vopsea proasta 1 buc 3. capete de bara 1 buc |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
veveritz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 February 06 From: bucuresti ![]() |
1. bloc lumini
2. contactor pedala frane 3. vopseaua proasta |
--------------------
dacia
Sandero1.5 dci
2016-august
- b xx xxx
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
1. sonda mers inapoi (cea mai intalnita avarie)
2 .caseta directie manuala (cea mai grava problema) 3. simering distributie (asta a picat numai la cele fabricate intr-o anumita perioada anul trecut, cand s-au folosit niste simeringuri romanesti de toata jena) 4 vopsea jegoasa 5 plastice zornaitoare |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
1. blocul de lumini
2. scaunul șoferului care scîrțîie 3. computer de bord care se resetează |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
1. blocul de lumini (schimbat pe garantie)
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
O problema care mie mi s-a parut chiar grava : nu aveam repartitorul reglat si ieseau diferente mari de franare intre rotile de pe spate.
In service mi-au spus ca au mai intalnit problema asta si am mai citit cazuri si aici pe forum. Asta a fost singura problema pe care am avut-o. Zgomotul aerului conditionat il acopar cu muzica ![]() This post has been edited by Shush: 11 Sep 2007, 17:25 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai la poll poti alege doar o problema, eu am avut mai multe
![]() Un pivot, aerul conditionat care huruie, fulia de alternator si ceva pe la computer. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Bun! Deci asta ramane:
1 semering distributie 2 bloc de lumini 3 vopsea proasta 4 capete de bara 5 sonda mers inapoi 6 AC zgomotos 7 repartitor frana dereglat/zgomotos 8 calculator bord care se reseteaza/indica inexact This post has been edited by sinaxis: 11 Sep 2007, 19:32 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
- tablou bord - cârâie turometrul - schimbat la 7000km, la 15000km cârâie iar...
![]() - rezervor schimbat - supapa (preaplin) bulita ![]() - scurgeri ulei ![]() - computer bord/consum depare muuult de realitate ![]() - cui yala la portiera din dreapta zdrangane ![]() - omniprezentul aer conditionat superzgomotos (eficient totusi...) ![]() - ambreiajul face "clank" si smuceste - caracteristic multor renault-uri ![]() - combustibilul din rezervor cloncăne... - scaun sofer scirtiie - furtune duze spalator parbriz (desi NErupte/crapate) curg in compartiment motor - etc. This post has been edited by mariuscond: 14 Sep 2007, 09:28 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu unu ,ma pling doar de vopsea , in rest nu am avut probleme, aaa bine greierasii din masina, dar astia nu se pun, se intimpla si la case mai mari...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Repartitor frana - zgomot enervant si franare inconsistenta. Schimbat pe garantie. Si asta nou face la fel. (Cand mi l-a schimbat, mecanicul mi-a spus ca nu voi rezolva problema: stiu cei de la pitesti, dar nu s-au obosit sa rezolve problema, doar il schimba cat e masina in garantie - bineinteles doar daca face omul scandal mare)
|
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Repartitorul de frana, bloc de lumini si AC zgomotos. Momentan atat...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Caraiala turometreului...schmbat (tabloul de bord) la 8.000, iar dupa 4.000 caraie iar.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
simedi |
![]()
|
![]() Membru ! Group: Members Posts: 25 Joined: 13 November 06 ![]() |
1. sonda mers inapoi
2. vopsea proasta |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4 Mpi - 2005
|
|
danutzu_nid |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 February 07 From: bucuresti ![]() |
aer conditionat zgomotos
scaunul soferului scartie plasticele claritatea muzicii ... |
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Vopsea proasta
2. AC este zgomotos nimic de zis insa nu o sa reclam asta atata vreme cat baga mult mai rece decat la Loganul anterior. Nu vreau sa-mi strice maimuta din service jucaria... This post has been edited by adiya: 14 Sep 2007, 08:54 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sonda marsarier la 10.000 km, cablu de ambreiaj in curs de rupere la 27.000 km, vopsea exfoliata si rugina, aer conditionat zgomotos, scartaieli la chedere si cuie de usa, furtune spalator crapate, scartaieli geam dupa inchidere, parbriz cu infiltratii de aer, scartaieli repartitor frana, ocazional refuza sa cupleze viteza a 2-a la retrogradare (nesolutionata inca).
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
propun o treaba daca tot se vrea statistica ... initiatorul sa stea sa culeaga problemele de care se stie deja la Logan si sa faca un poll unde fiecare sa poata vota fiecare categorie cel putin o data ...
ca sa fie mai aproape de acel "statistic" asa nu facem decat sa reansiram problemele aici din alte topicuri ... |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Laureate 1.4, gri-perla, 2004, 36200 km in prezent
1. scartaie repartitorul de franare - refuz categoric si repetat al celor de la service de a-l schimba, pe motiv ca "functioneaza in parametri normali" ( n x 2000 km) 2. clantele interioare crapate - schimbate in garantie (~2000 km) 3. amortizor defect - schimbat in garantie (~6200 km) 4. "greieri" in usi si in bord - remediat in garantie (desfacut usi, demontat bord ~ 10000 km) 5. zgomotul bilelor din mecanismele retractoarelor centurilor de siguranta - remediat in garantie (~8-9000 km) 6. pierdere de ulei la capacul distributiei (cauza: surub necorespunzator) - remediat in garantie (34000 km) 7. rugina sub chederele de la geamurile usilor spate - remediat in garantie (numai dupa "scandal" la VC) la 36000 km 8. rugina in portbagaj (slaba etansare a dopurilor de cauciuc de la pasajele rotilor) - remediat in garantie (numai dupa "scandal" la VC) la 36000 km 9. cupla centurii din spate de la mijloc nu mai retine centura - urmeaza sa ma duc peste ei (36200 km) 7+8 au fost "la pachet" In rest, am schimbat ambele becuri la faruri (s-au ars dupa mai bine de doi ani, la intervale de 2 luni) si am bagat "apa si talpa". Oarecum offtopic: Urasc faptul ca tabla nu e galvanizata; in rest, masina imi place asa spartana cum e. Urmatoarea masina va fi o Kia Cee'd. This post has been edited by Illusi0n: 14 Sep 2007, 15:48 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Propunere in completarea statisticii:
Tip Logan........... Nr. kilometri................ Probleme aparute................ La mine: Logan Dci Km. 58.000 Schimbat capete de bara - NU Zgomot A/C - NU Scurgeri de ulei - NU Computerul se autoreseta dar Nu constituie o defectiune fiind doar o mufa colmatata Troncaneli, zgomote bord - NU Furtune spalator geam crapate - DA Scartieli repartitor frana - DA Probleme lumini, bloc lumini - NU Rugina - NU Calitatea vopselei - 50% Bun - 50% Slab Sonda marsariere - NU |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
GLC |
![]()
|
![]() Membru cu mici probleme Group: Members Posts: 55 Joined: 17 April 07 From: Pitesti-Arges ![]() |
1. Pierdere ulei pe la capacul distributiei: schimbat pinion,semering si toate cele la numai 2000km.
2. Zgomot aer conditionat ( fara rezolvare) 3. Zgomot roata dreapta fata- schimbat coloneta etrier 4. Zgomote in usi |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / Laureate 1,4 MPI
- AG-XX-GLC
|
|
alex 1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 34 Joined: 16 July 07 ![]() |
1 vopseaua in rest in 35000 km nici cea mai mica problema,dar, ma repet VOPSEAUA
![]() This post has been edited by alex 1: 14 Sep 2007, 10:21 |
--------------------
dacia
logan
2005 ambiance 1.4
|
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
1.Repartitor frana zgomotos , dupa maxim o luna de la schimbare , zgomotul apare din nou , e al 2 lea pe care il schimb (pe garantie)
2.Vopseaua foarte proasta. 3.Rugina sub chedere , usi fata. 4.Zgomote usi fata , scartaieli geamuri fata cand sunt deschise. 5.Scartait centura. 6.Aerul conditionat face ca o drujba. 7.Calitatea asamblarii lasa mult de dorit. This post has been edited by Azreil: 14 Sep 2007, 10:28 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
Logan 1,6 laureat 2006, 13000 km.
Probleme : - A/C azgomotos - nerezolvat -vopsea jenibila -nerezolvat - scartaieli centura/scaun - rezolvat -scartaieli alte plastice + geamul soferului - nerezolvat -repartitor frana zgomotos - nerezolvat |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 29 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Logan Laureate 1.4 MPI Noiembrie 2005
40.000 Km sonda mers inapoi cablu acceleratie -schimbat dupa 3000 km furtunasele instalatiei de spalat parbrizul -crapate/rupte cablu de ambreiaj -scartaie AC zgomotos vopsea proasta |
--------------------
- -
--
-
-
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
bratele stergatoarelor de parbriz proaste mai ales cel de la sofer.in 2,5 ani schimbat 6 perechi de stergatoare,chiar daca unele din ele s-au numit Bosch....alte probleme majore nu am constatat,nu ma pot plange.(ori am avut eu noroc de masina buna ori...nu stiu)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
Laureate, 1.4 MPi, Rosu Passion, 25 iulie 2007 ~ 2500km:
1.Suspensia foarte rigida 2.Plastice zornaitoare (cum zicea cineva mai sus), cauza fiind pct.1. In rest ok. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
OK... topicul poate fi interesant, chiar daca rolul forumului e sa se culeaga fiecare problema care-l intereseaza din discutiile particulare pe fiecare tema in parte.
REGULI SPECIFICE IN ACEST TOPIC CU ROL STATISTIC 1. se vor insira doar problemele PERSONALE care au avut loc la masina dvs. 2. se vor preciza: tipul LOGAN-ului (echiparea si motorizarea), anul fabricatiei si nr. aproximativ de km la data raportarii. 3. nu se vor face comentarii la cele scrise de altii, nu se pun intrebari si nu se dau raspunsuri sau indicatii de nici un fel Orice altceva va ajunge la cosul de gunoi si se vor da direct sanctiuni (avertizarea fiind deja facuta prin acest mesaj)! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:22 |