fc - steaua!
![]() ![]() ![]() |
fc - steaua!
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Unii l-au vazut chiar de pe stadion!
![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Frumos meci. Nu indraznesc insa sa ma bucur mai tare de teama sa nu-si "revina" cum fac deobicei formatiile noastre (una calda, una rece). Macar sa-i tina pina dupa meciul cu Parma.
Madalina cum te descurci cu injuraturile galeriei pe stadion ? (la TV se auzeau urari de bine pt Dinamo de eg) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
bravo Madalina ....
si apropo si de la mine muulllttteee urari de bine ptr. Borcea si inca cativa din staff si echipa ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Treaba ta!
Daca vrei sa te iei in gura cu Marty ...... ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu am fost chair in galerie, ci la tribuna a 2-a. Nu aveau cum sa se "dueleze" cu galeria Nationalului ca erau maxim 30 de oameni. Ti se facea si mila sa te ieie de ei.
In schimb "urarile de bine" la adresa Rapid-ului, lui Dinamo si lui Borcea personal, au fost pe toata perioada meciului. E pacat ca majoritatea galeriilor in loc sa-si incurajeze echipa proprie, injura celelalte echipe. M-a surprins sa vad foarte multe femei pe stadion, chiar si grupuri de 2-3 fete singure (si nu erau iesite la agatat). |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hmmm..baieti...e cazul sa mai mergem si noi pe stadion..(nu la agatat bineinteles!
![]() |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
Curajoasa fata: te duci la meci pe Steaua, te lupti cu gindacii, daca ii trageai una si lu' ala cu parcatu' meritai un premiu
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Nu maaaaa!
S-a speriat de gandaci si a fugit pana pe stadion! Auzi Madalina...cumva aia erau gandaci rosii? (ce mi-o iau de la Marty.....) |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Am mers pe stadion 90% din cauza ca a trebuit sa fac o cercetare pe suporteri. Am mai mers in trecut, macar o data pe luna,dar de cand a scazut valoarea fotbalului intern si majoritatea meciurilor erau (sunt?) aranjate, am renuntat sa mai merg. Ultimul meci la care am fost inite de asta a fost la cel al nationalei cu Slovenia. Am fost prea dezamagita ca sa mai stau in frig si ploaie pe stadion si fotbalistii nostrii sa joace fotbal ca in curtea scolii! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
asarban |
![]()
|
Faci cercetare pe suporteri?
Georgica stie??? |
|
|
madalina |
![]()
|
Stie! Si n-a vrut sa ma insoteasca!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
asarban |
![]()
|
Iaaarta-l! Asa e el papa lapte...parca nu stii...
Dar daca ii spuneai ca ii dai sa sufle intr-o goarna cu filtru sport....poate il convingeai! |
|
|
madalina |
![]()
|
si neaparat cu chip!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
asarban |
![]()
|
Fata stieeee!
Bravo Madalina! Ai inceput sa te prinzi ce poama ai! |
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
daca vreti si voi e suficient sa spuneti asa ...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Noroc ca sora-mea nu intra pe acest site. Cand s-a mutat din Bucuresti, mi-a lasat in grija fularul ei alb-rosu, de la echipa cainilor. Ca in week-end-uri, o sunai si ea era pe Dinamo, cu galeria. Si mai stiu o tipa care tine tot cu alb-rosii. Ea e mai rea ca sora-mea. Mușcă rău!!!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mache, e topic dedicat meciului FC National - Steaua (chiar daca titlull n-o tradeaza pe deplin). Lasa oamenii sa se simta bine, nu le mai vorbi de combinatia alb-rosu ca le generezi reactii alergice!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Gata, Sefu'! Se rezolva!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
si cu Borcea cum ramine ?
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
Conform programului tv tiparit in Jurnalul National de astazi, 4 noiembrie 2004, meciul AC Parama - Steaua Bucuresti, in transmisiune directa, dureaza de la ora 19.50 la ora 20.00. Adica 10 minute! Dupa aceea urmeaza filmul "Fanfan la Tulipe".
Acum vin si intreb: Este suficient timpul pentru incalzire, scuipat, injurat adversarii si marcat cateva goluri? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
este mache este
asta pentru ca noi nu vrem sa patim ca Dinamo Kiev ... noi dam repede o boaba minutul 4-5 apoi plimbam mingea si dupa 5-6 minute trebuie sa se termine meciul ... ca daca mai dureaza obosim si ne egaleaza aia de la Parma ... sau poate cine stie ne si bat ![]() This post has been edited by luxcor: 4 Nov 2004, 10:48 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
Mache |
![]()
|
Ca sa tinem mingea, nu ar trebui sa-i punem niste manere? Ca, daca ai nostri sunt ocupati cu doua dintre actiunile de mai sus (scuipat si injurat), cine se mai tine de ea? Sau folosim tactica nationalei, "sa construim in aparare"?
Oricum, eu zic ca avem timp suficient pentru introdus suporterii la balamuc din cauza ratarilor. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Au timp suficient pentru poza de grup, schimb de fanioane, plimbat steagul ala cu "Fair play please", dupa care arbitrul ii strange pe toti cei 22 de jucatori (nu stiu daca si antrenorii) si-i intreaba care dintre ei isi doresc victoria mai mult. In functie de raspunsuri se ia decizia cine a castigat meciul respectiv, ne incadram in 10 min, fair-play desavarsit, nu tu accidentari, nu tu suspendari pentru etapele viitoare, fotbalistii au timp sa mearga la cumparaturi ca tot sunt cu nevestele pe acolo, toata lumea va fi multumita.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
luxcor |
![]()
|
Steaua eeee Steaua eeee
Steeaaaaaauuua !!! Steeaaaaaauuua !!! Mai sunt cateva ore ... bafta Steaua ... (macar sa jucati frumos ba ... ca ne facem de ras ce dracu ... am vorbit cu oamenii aia de la Parma ... sa nu ne fi deranjat degeaba ca tot cu sotii/prietene/prieten ??? o fi vreunul) |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Ce slab se joaca in aceste ultime momente...lamentabil. Hai STEAUA!
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
cat e scorul?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
luxcor |
![]()
|
ne-au batut cu 1-0 ... meci penibil ... trupa odosita (deh sotii, neveste, etc.) singura veste imbucuratoare ptr. unii este ca lui MUTU i-au dat doar 7 luni ... exclubul lui Chelsea e perplex si face spume
![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 20:19 |