filtru de benzina
![]() ![]() ![]() |
filtru de benzina
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ce fel de filtru? Daca este filtru decantor trebuie sa stea vertical, altfel nu conteaza. In toate cazurile trebuie respectat sensul de circulatie al combustibilului. Eu am a avut pe berlina un filtru decantor inainte de pompa si unul cu hartie intre pompa si carburator. Ani buni nu am stiut ce-i aia apa sau gunoaie in carburator.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
e dala de hartie care sta intre pompa de benzina si carburator....directia e simbolizata printr-o sageata dar nu stiu daca are ceva pozitia in care se monteaza.....
|
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cu sageata inspre carburator';_)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
SSilent |
![]()
|
ms mult...da stiu si io asta nu's retardat totusi ....io intreb daca are ceva daca STA VERTICAL SAU ORIZONTAL????????????????????????????????ca ala pe care il am sta orizontal......
|
--------------------
Dacia
1210
1986
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Pai daca are sageata... Doar nu l-oi pune cu sageata in sus. Deci sageata sa fie orizontala
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
SSilent |
![]()
|
sageata aia imi indica sensu in care circula benzina ...nu pozitia in care se monteaza ...da in fine il montez orizontal ca asa e cel mai usor
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Pozitia normala e pe orizontala.
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
NU CONTEAZA pozitia de lucru:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Eu l-am pus INAINTE de admisia in pompa, la iesirea din cel decantor (decantor su iesire verticala), deci vertical. Ca atare pe retur se duce in rezervor benzina filtrata; urmarea ar fi o curatare sau o reducere in timp a impuritatilor din rezervor.
Afirmati ca nu conteaza pozitia; as zice ca da. Filtrul ala are elementul filtrant inspre iesire, cu un spatiu intre intrare si capacelul obturator metalic al elementului. In acea portiune se aduna o eventuala apa sau mizerie scapata din cel decantor. In cazul montarii orizontale sai inclinate cu iesirea mai jos decit intrarea, acea mizerie se va depune in zona elementului filtrant, aparind colmatare mai devreme. Montati-l ori cum l-am pus eu ori, daca vreti neaparat intre pompa si carburator, in portiunea de dupa pompa, unde furtunul "urca". |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
vi_escu |
![]()
|
@ diaconuliviu
Explicatia ta este de bun simt, dar eu am facut afirmatiile pe baza propriei experinte. De altfel schimbam filtrul la mai putin de 10 mii km sau de cite ori mi se parea ca nu arata bine (pretul fiind derizoriu). |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:32 |