bord crapat, o solutie ieftina de a rezolva problema?
![]() ![]() ![]() |
bord crapat, o solutie ieftina de a rezolva problema?
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
In primul rand ,ce tip de bord ai ?? si o solutie ieftina de a scapa de crapaturi ,poti sa cureti si sa chitui crapaturile respective si apoi le acoperi cu un autocolant de culoarea bordului si gata !!! ieftin
![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Silicon negru si multa rabdare.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
banuiesc ca ai bordul dinaintea celui scoica ca ala se crapa asa tare.
incearca cum a zis si minel sa astupi gaurile si sa pui un autocolant negru sau sa il imbraci pe tot in ceva vinilin. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
bordul este cel din poza:
6ajew75.jpg nu stiu denumirea...scoica, cn.... vinilinul negru are aceeasi culoare cu ce am pe bord? (paote pot sa pun un petic...,dar cred ca s-ar vedea urat) cu mastic(care ramane maleabil) sau cu chit de caroserie? cu care ar merge mai bine "infundate" crapaturile...si apoi vopsit sau dat cu autocolant? |
--------------------
Dacia
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Si al meu e crapat si nu am avut ce-i face. E scoica. Pun pariu ca daca aveam grija de el sa-i pun parasolar mereu si sa-i dau cu ulei siliconic, preveneam crapatura. Ma gandeam s-o maschez cu un suport de tel mobil
![]() PS: Vezi ca nu mai ai benzina ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
ms de atentionare
![]() in mers becul de benzina sta pe rosu, are plinu facut dar am scos flotorul din rezervor ca se umpluse cu benzina..urmeaza sa pun altul sau sa schimb sonda.... pai..nu a avut pana acum parasolar,doar vara asta a avut un pic.... o sa caut vinilin negru, doar sa peticesc acolo.. |
--------------------
Dacia
|
brigada_diverse |
![]()
|
mi-a venit o idee...poate credeti ca e un pic cam aiurita...
cat de usor se da jos tot vinilinul de pe bord?sa pun altul sau sa pun vinilin peste asta vechi? la remat nu am agsit vreun bord intreg de generatie mai noua care sa fie din palstic, sa nu mai crape....deci trebuie sa il reconditionez pe asta.... se ocupa vreo firma de asa ceva? |
--------------------
Dacia
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:55 |