Serie motor
![]() ![]() ![]() |
Serie motor
AlinaMaria |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989
|
|||
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
placuta de langa filtrul de ulei o mai ai?
daca serie corespunde cu cea poansonata nu vad de ce ar comenta. sau poate nu mai ai acea placuta. eu unul daca as avea placuta de tabla, as poliza cu flexul seria ce vine in dreptul delcoului si i-as lasa pe cei de la RAR sa o bata iar. atentie sa ai blocul motor din acelasi an cu masina ca este scris anul pe bloc in partea din dreapta jos si cei de la RAR verifica asta daca ceva este suspect. PS.pun o poza cu placuta ce ar trebui inca s-o mai ai This post has been edited by marius-gabriel: 13 Sep 2007, 18:16 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 20.68k ) Number of downloads: 283 |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marius-gabriel @ 13 Sep 2007, 18:15) placuta de langa filtrul de ulei o mai ai? daca serie corespunde cu cea poansonata nu vad de ce ar comenta. sau poate nu mai ai acea placuta. eu unul daca as avea placuta de tabla, as poliza cu flexul seria ce vine in dreptul delcoului si i-as lasa pe cei de la RAR sa o bata iar. atentie sa ai blocul motor din acelasi an cu masina ca este scris anul pe bloc in partea din dreapta jos si cei de la RAR verifica asta daca ceva este suspect. PS.pun o poza cu placuta ce ar trebui inca s-o mai ai Ai si o poza cu locul unde e trecut anul de fabricatie al motorului? |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
nu am si nici nu stiu daca pot sa fac asta fara sa ma bag sub masina.
e cam in zona unde vine saxofonul prins de galerie. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
unchiule, ai alt bloc?
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Du-te la freun service mai amarat autorizat RAR sa-ti faca ITP-ul.
Dai o spaga si gata. Nu esti obligat sa revii acolo unde il faci acum, iar service-uri autorizate RAR gasesti pe toate strazile. |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
- IF 75 KTC BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:48 |