Presostat directie asistata., cum arata pe dinauntru?
![]() ![]() ![]() |
Presostat directie asistata., cum arata pe dinauntru?
myx |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 11 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|||
celebris |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 July 05 ![]() |
asa face toate. Eu l-am scimbat pe garantie si cel nou a inceput sa curga dupa vreo 10 luni. L-am lasat in pace si am grija sa mai cumpletez din cand in cand in rezervorul de la servodirectie.
|
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|
myx |
![]()
|
Ti l-a schimbat separat? Eu ce am gasit a fost numai cu conducta de inalta presiune. Si nu as vrea sa dau 240 RON pentru un marat de senzor. Partea proasta la mine este ca am pata de ulei sub masina din cauza lui. curge destul de tare.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
celebris |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 July 05 ![]() |
Trebuie sa se gaseasca si singur. Incearca in targ la vitan. Presostatul este model comun renault (am vazut acelasi presostat si la clio).
|
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Manocontact directie asistata (presostat) - 370 lei. Pierde ulei dar nu foarte mult iar servodirectia inca merge OK. La service mi-au zis sa il schimb dar aici pe forum am vazut ca e un defect frecvent, chiar o fi cazul sa il schimb?
|
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
Salut,
incercati la Doctorasul, stiu ca avea de vanzare, |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
pai depinde cat de tare curge , daca completezi 100 ml la 6 luni nu e chiar o catastrofa, daca bagi 1 litru pe luna atunci in 6 luni e mai scump uleiul completat decat piesa.
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu curge mult, nu lasa niciodata pata de ulei jos sub masina si nici pe alternator nu curge. Foarte buna observatia cu uleiul pe cureaua de accesorii, nu am verificat niciodata. Multumesc foarte mult!
Am verificat din nou nivelul de lichid e inca deasupra semnului de minim si nu am completat niciodata in doi ani de cand am cumparat masina. Bine... nu stiu nici de cand a inceput sa curga. This post has been edited by bnedea: 23 Mar 2011, 23:35 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
myx |
![]()
|
Vezi, ia si inlocuieste-l cat mai repede.
Daca curge ulei, inseamna ca e topit pe dinauntru si nu-si face treaba. Rolul lui este sa citeasca presiunea in conducta si sa o transmita calculatorului. Vezi ca Doctorasul avea. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Daca calculatorul citeste aceasta presiune din conducta, cum reactioneaza? Ce face?
Poate sa-mi spuna cineva care este rolul presostatului? Inteleg ca transmite informatia (nivelul presiunii la calc.)...dar care este reactia calc. la variatia presiunii? Din ce imi imaginez, calc. nu poate reactiona in nici un fel la variatia presiunii. Nu are mijloace: elemente hidraulice sau electrohidraulice pentru a variaia presiunea in functie de viteza (la vit. mari directia ar trebui sa se intareasca si la vit mici sa fie f usor de actionat, deci presiuni mari) Daca poate cineva sa ma lamureasca este ok. Multumesc anticipat. |
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
myx |
![]()
|
Calculatorul comanda marirea turatiei motorului, pentru a face fata sarcinii suplimentare, data de miscarea volonului.
Esti pe loc. Daca invarti rapid de volan, observi ca au loc cresteri usoare ale turatiei. Daca presostatul nu functioneaza, turatia nu mai creste si iti poate opri motorul. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:56 |