vopsea matuita
![]() ![]() ![]() |
vopsea matuita
iulianwizard |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Se poate rezolva cu un polish la restul masinii sau la toata masina. Nu vad de ce ai vrea sa matuiesti usile proaspat vopsite cand poti face restul masinii la fel de lucioasa.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Mai bine polisezi toata masina.
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
pacat ca nu am masina rosie, ma ofeream sa-ti dau usile mele matuite in schimb
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Fii atent sa nu iei polish care contine silicon .. (deterioreaza culoarea si lasa pete). Ia polish NEabraziv cam 2-300 ml si dai la toata masina.
|
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Regret sa iti spun, dar diferenta de nuanta/stralucire nu se va anula, eventual se va mai estompa. Daca polisezi toata masina e posibil ca vopseaua veche sa capete stralucire si sa se mai apropie de cea noua.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
iulianwizard |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de aia si ziceam, ca am mai intrebat oameni si mi-au spus ca polish-ul nu poate sa faca masina la fel ca cele 2 usi vopsite.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
stiti careva daca se gaseste acel creion la culoarea masinii (bleu France ) pt retusat zgarieturile ?
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Da. Am vazut in alba iulia intr-un magazin de chimicale o gama foarte larga de culori, in special culorile de logan
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:52 |