DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> turatii dacia logan 1.4mpi, care este turatia optima ptr viteza de croaziera

danutsb
post 15 Sep 2007, 20:50
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Am o o Dacia Logan 1.4mpi si as dori sa stiu care este turatia optima de croaziera pe o autostrada din Germania? Este ok sa mergi cu 4000 de "ture" vreo 600-700km fara oprire?

--------------------
Wir leben Autos
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andrul
post 15 Sep 2007, 21:19
Post #2

Membru'

From: Bucuresti

Este ok, n-ai nici o grija.

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition - B-XX-XXX
+
andrei_2006
post 15 Sep 2007, 22:14
Post #3

Loganist

Nu e nici o problema daca mergi cu ea la 4000 rpm mai multi km. Daca nu se incalzeste motorul, e totul in regula.

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus
+
danutsb
post 16 Sep 2007, 09:58
Post #4

Membru autentic

Multumesc mult de raspunsuri.
As vrea sa aflu de la cineva care a mers in Germania cu un logan de 1.4 care a fost viteza medie pe autostrada, si maximul de viteza atins si pe ce distanta.
Merci mult smile.gif

--------------------
Wir leben Autos
+
romeodr
post 16 Sep 2007, 14:06
Post #5

Membru autentic

From: brasov

5500km,in aceasta vara,in vest,cam4500facuti pe autostrada,in austria,italia,franta,ungaria,slovenia,cu logan 1,4 mpi,abs plus...am mers in medie cam 800km,pe distante de deplasare!..parerea personala,ca fost posesor si de alte auto,in timp,ex.opel senator3000cm3,190cp,etc,.....loganul,nu este masina de autostrada,adica sa rupi asfaltul cu ea,eu am mers,in medie cu 120km h,130,asta reprezentind cam 3000,3500ture viteza la care totul este ok,dar depasesti doar camioane sau pe cei cu rulote,o portiune,cam de 400km,la intoarcere,in ungaria,l-am forjat putin,adica constant peste 150kmh,si cam 4000,4500ture,dar...surpriza,cind am ajuns acasa,si m-am uitat sub capota,intruna din zile,vapori,urme,de ulei la distributie,bineinteles,schimbata toata distributia,si garnitura baie ulei,pe garantie...asa au hotarit cei de la service!!!in concluzie,poti merge constant distante mari,dar undeva aici,la 120,130kmh..in rest ff multumit de masina,mai ales de consum,undeva la 5-5,5 litri...

--------------------
LAGUNA 1ph2 NEVADA GRANDTOURS CONCORDE ..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!! - BV 77 EME
+
blackout
post 16 Sep 2007, 15:18
Post #6

Membru autentic

Poti merge linistit. Oricum nu vei merge 600km nonstop cu 4000 ture, sa fim seriosi. Am facut anul trecut vreo 3000km pe autostrada in Germania si am tinut-o destul de mult la 3500-4000ture fara nici o problema.Viteza pe kilometraj intre 120 si 140 km/h si rareori 150(aici deja depasea 4000ture). Si fii linistit ca daca nu e limita de viteza pe autostrada in Germania nu te impinge nimeni de la spate.
@romeodr: la 3000 ture nu poti avea 120km/h cu loganu'. Poate doar la vale...

--------------------
... ... ... - BN-##-###
+
danutsb
post 16 Sep 2007, 17:52
Post #7

Membru autentic

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Eu credeam ca se poate merge constant cu 150km/h,...probabil la urmatoarea masina.

--------------------
Wir leben Autos
+
AL
post 18 Sep 2007, 11:04
Post #8

Member

desi nu-i locul acestui topic aici, desi titlul nu corespunde de fapt cu intrebarea care-l chinuie pe intiator, topicul a adus un raspuns... restul a fost offtopic despre stild e condus sau consum sau altele si a fost sters... despre asemenea lucruri se discuta in alta parte (diverse sau cafenea sau calatorii)... recomand in plus initiatorului sa foloseasca SEARCH inainte de a deschide un topic nou... cine stie, poate s-a mai discutat problema... in orice caz topicuri despre turatii si viteze optime la LGN au mai fost... dar toatea au esuat lamentabil in discutii despre consum si/sau muschi umflati, viteze supersonice si alte asemenea...

deci aici se cam inchide...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 11:54
Forum Renault