Cand se face revizia la 1.4MPi?, la 7000 sau 15000km??
![]() ![]() ![]() |
Cand se face revizia la 1.4MPi?, la 7000 sau 15000km??
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
adita, tata, citeste manualul...daca circuli mai mult prin oras schimbul de ulei se face la 7500 km... altfel 15 000 sau un an
numai bine |
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
pai asa oricine se poate duce la 15000 dar sa mearga numai prin oras? cine poate stii?
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Constiinta ta. Daca ea nu e interesata sa tina motorul in buna stare, ce mai pot zice?
RTFM. Read the fucking manual. Si domsoara aia si tu sunteti la fel de habarnisti. Sa zicem ca pe ea o scuzam ca o fi proasta si ignoranta, dar in cazul tau ce scuze putem gasi? Prostie si ignoranta se plateste. Reviziiile sunt din 15 mii in 15 mii sau ANUAL (care prag se atinge primul). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
adită |
![]()
|
eu intrebam daca sa ma duc la 7000 sau nu? ce nu intelegi? oricum ma duceam la 15000.....doar nu sunt dobitoc ....nu prea ai inteles care era problema mai membrule rau! si sa stii ca am citit manualul...............eu va spuneam ce a zis o tipa care lucra la dacoserv................... goood!!
This post has been edited by adită: 17 Sep 2007, 18:05 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
QUOTE(adită @ 17 Sep 2007, 18:02) eu intrebam daca sa ma duc la 7000 sau nu? ce nu intelegi? oricum ma duceam la 15000.....doar nu sunt dobitoc ....nu prea ai inteles care era problema mai membrule rau! si sa stii ca am citit manualul...............eu va spuneam ce a zis o tipa care lucra la dacoserv................... goood!! dacia [COLOR=red]recomanda schimbul la 7500 km in cazul in care se circula preponderent in oras. daca tu dai curs acestei recomandari e ok, daca nu, tot ok. |
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
2007 / 1,6
- IS-ZZ-YYY
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Uleiul schimbat la 7500km este o recomandare din partea Dacia,doar reviziile fiind obligatorii.Vrei il schimbi ok;nu vrei o zi buna si ne vedem la revizie
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
adită |
![]()
|
asta vroiam sa stiu!!! era asa de greu?ms
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da trebuie sa recunosti ca nu e greu nici sa citesti carnetul de intretinere si carnetul de garantie..
Dorinta si putinta sa fie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:58 |