Eleron Luneta
![]() ![]() ![]() |
Eleron Luneta
Cristi39 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|||
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
am si eu o intrebare :cat a costat ca vreau si eu sa cumpar?
cred ca merge lipit cu silicon transparent |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
Dar niste pleoape cu ce pot sa le lipesc ca am incercat cu silicon si nu merge....nu tine de nici o culoare....ma gandesc sa nu incerc cu super glue sau ceva de genul asta sa nu atace plasticul de la far...
|
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
vadim_braia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 February 07 From: Bucuresti ![]() |
exista un fel de burete dubluadeziv
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5 DCI VAN & MCV LAUREATE Volvo 850 2500cmc , Rover 600 1800cmc 16 V , Toyota Previa 2.2D
|
|
Cristi39 |
![]()
|
mersi tuturor pt sfaturi.referitor la lipirea ploapelor,eu am folosit un silicon alb,la tub cu care in 4 ore nu puteam sa le misc din loc.
Buretele adeziv nu stiu cum o sa tina la umezeala sau la viteze mai mari de 60/h. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Totusi cat ai dat pe el ?.............daca nu e secret.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Cristi39 |
![]()
|
Pret eleron luneta 230 ron,comandat la Motorservice Buc. cu sprijinul Dacia Pitesti,tel 0248 500 000
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
vadim_braia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 February 07 From: Bucuresti ![]() |
nu este chiar burete
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5 DCI VAN & MCV LAUREATE Volvo 850 2500cmc , Rover 600 1800cmc 16 V , Toyota Previa 2.2D
|
|
Cristi39 |
![]()
|
da,stiu despre ce e vorba...mi-au dat in completul eleronului,dar , repet:nu are cum sa tina lipit eleronul aceasta banda adeziva....abia simti la degete lipiciul...o sa folosesc silicon transparent.e mai sigur.
oricum,mersi mult pentru sfat si explicatii |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa incerci "silicon" poliuretanic sau elastomeric. Tin mai bine decat siliconul sanitar/neurtal/universal. Doar ca nu sunt transparente.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
willdog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 September 06 From: Pitesti ![]() |
am eu ploapele lipite cu banda dubla adeziva...si tin destul de bine..deabia le-am dat jos sa le revopsesc...eu zic k tine si la eleronul ptr luneta
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
07/2006 - preference
- ag.o|o
|
|
niculescu |
![]()
|
Membru NATO Group: Members Posts: 56 Joined: 16 November 07 ![]() |
klaus are dreptate
siliconul e cel mai bun... |
--------------------
dacia
logan
2007/abs plus
- B 01 HHH
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
puneti niste poze sa vad si eu
![]() |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
Acest eleron l-ai luat la culoarea dorita? sau initial el este alb urmand apoi sa-l vopsesti la culoarea caroseriei?
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
zamolx |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 February 08 ![]() |
Eleronul, de luneta sau pt portbagaj, are vre-o utilitate in stabilitatea masinii sau este doar de design?
Attached thumbnail(s) LOGAN_de_teren.jpg ( Size: 100.25k ) Number of downloads: 4084 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- TM 0462235
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Design doar.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Din cate am auzit siliconul sanitar este bun pt lipit.
Eleronul cred ca are rol si de parasolar,dar nu as da 230 pt asa ceva. |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Dragman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 19 December 07 From: BUCURESTI ![]() |
Elementele de styling exterior originale de la Dacia sunt foarte scumpe ca na...Recomand elemente facute si de altii din fibra sau alte materiale.Sunt mult mai ieftine si plus ca vopsite calumea arata chiar la fel de bine!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 AMBITION 1.6 MPI,DimmSport,Blaupunkt,Infinity
- b-42-dnx
|
|
yanos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 August 07 From: timisoara ![]() |
A lipit cineva cu silicon" poliuretanic sau elastomeric.
sau silicon sanitar/neurtal/universal. tine ? vreau pareri |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
tine cu orice silicon, eu eleronul de pe portbagaj l-am lipit cu silicon sanitar si tine de 3 ani incoa, asa ca spor la treaba
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
rayn3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 3 May 07 ![]() |
Credeam ca acel eleron se fixaeaza mai ferm, cu ceva suruburi, ma gandeam ca se ingaureste portbagajul, chiar nu m-am gamdit ca se lipeste.....Chiar tine acolo lipit cu silicoane?? ca ma bate si pe mine gandude mult sa imi montez un eleron de la Dacia, dar imi era ca trebe sa imi dea aia gaura prin portbagaj. Cam cat credeti ca ar lua pentru vopsire?? de montare, daca se monteaza asa usor u ceva silicon, credeti ca s-ar putea face si "home made"??? Thx
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/1.6 MPI
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Eleronul de la Dacia se prinde cu suruburi nu cu silicon.Sunt 4 suruburi,cate 2 pe fiecare margine,care se insurubeaza din interiorul portbagajului,binenteles dupa ce capacul portbagajului a fost gaurit in locurile respective.Este kit special de prindere care pe langa suruburi contine si o banda dublu adeziva.Nu este recomandat siliconul la vopsea,aceasta fiind deteriorata in timp.
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca iti iei un eleron, deobicei are si un flacon de silicon (sau ce o fi) si il poti monta si tu acasa, daca ai rabdare, atentie si inca un prieten care sa te ajute. Asta daca nu iti iei unul din piata, alea nu stiu daca au.
A meu ii de aproape 3 ani pe masina si nu se vede nici o urma de deteriorare a vopselei. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
yanos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 August 07 From: timisoara ![]() |
Eleronul de luneta de origine contine si adezivul ?
ca eu nu il am |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
xul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 February 09 ![]() |
frumos vine aacel eleron la luneta...numai ca nu prea isi face banii...mai ales cel facut de fabrica...
|
--------------------
dacia
logan 1.5 dci
2007 ambition
- GJ 85 XUL
|
|
yanos |
![]()
|
Nu am cerut pareri de la cei ce nu au asa ceva
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
xul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 February 09 ![]() |
spre uimirea ta am tot kit-ul tuning scos pentru logan...numai ca nu ma incanta sa il pun pe masina.....si cumparat la un pret rezonabil adica 500 ron ...cred ca e mai interesant decat lipsa ta de lipici ...
This post has been edited by xul: 9 Feb 2009, 21:36 |
--------------------
dacia
logan 1.5 dci
2007 ambition
- GJ 85 XUL
|
|
yanos |
![]()
|
Stiu ca au aparut la craiova chiciuri la pretul ala
lipici folosesti la hirtie [fara aprecieri personale, te rog!] |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() Ptiu drace, si mai sunt si acri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:18 |