Fata casetofonului nu se aprinde, vi s-a intamplat asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Fata casetofonului nu se aprinde, vi s-a intamplat asa ceva?
BOGDAN1709 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
1.4mpi/2007
|
|||
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Aceeasi problema si la mine.....se cere la pensie, bate la usa un MP3 dar deocamdata nu-mi ajung banii.
![]() E vreun fir dezlipit, contact oxidat, dar trebuie demontat si daca nu stim cum, s-ar putea sa ne mai ramana piese de unul.... ![]() Daca nu se mai aprind toate dintr-o data, e clar ca asta-i problema, nu este posibil sa se arda toate beculetele sau ledurile simultan.... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca e cel original, exista o mufa care leaga fata de restul cablajului, vezi sa nu se fi intamplat ceva pe acolo.
|
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
daca este cu fata detasabila trebuiesc curatati contacii dintre fata si restul casetofonului
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
iulianbulgaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 23 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BOGDAN1709 @ 20 Sep 2007, 12:31) nu mi se mai aprinde nici un led la casetofon si nici ecranul. De mers, merge, dar nu mi se aprind luminitele acelea. Stie cineva ce are? Este cumva Sony CDPlayer? Si mie mi se intampla aproape la fel: de cand am scapat odata fata pe jos, nu se mai aprinde ledul de la display, atat. Restul butoanelor sunt OK, se aprind. Am observat insa de curand ca daca ii dau cateva bobornace se aprinde. Asa ca .... si asta face parte tot din categoria "Asa face ele"! Cand ai bani, schimba-l. Cred ca ai putea sa incerci sa-l duci la un electronist de la service GSM sa se uite la el. Oameni priceputi, talentati, ieftini - am rezolvat cheile la unul din asta, urmeaza sa duc si casetofonul ... |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
- B-46-YEH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:23 |