Ce sa solicit cand las masina in service
![]() ![]() ![]() |
Ce sa solicit cand las masina in service
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.045 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu mi-as lua la revedere de la ea
![]() Acu pe bune... in 4 zile intr-un service din Romanica se pot intampla multe. Eu unul mi-as lua concediu. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Se face un act in care se specifica tot ce ai in masina, inclusiv trusa medicala, pompa, inclusiv benzina din rezervor.
Daca este vorba de un service mare, autorizat, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci probleme. Oricum preventiv incearca sa nu lasi lucruri mici si de valoare (de ex un modulator fm). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mie mi-au luat Cd-ul din Cd Player
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Normal ca o sa scoti cam tot ce se poate inhata.
Problema e daca ai incredere ca nu or sa se apuce de schimbat piese pe la masina. Eu am patit-o ca am ramas fara cablu de la chilometraj dupa un weekend lasata in service. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
problema cu masina lasata in service s-a discutat pe destule pagini dupa reportajul de la pro tv cand iti schimbau piesele de pe masina. Search
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Se completeaza un proces verbal de receptie a masinii in service, in care se trece starea masinii, asa cum a zis Andy_ACS, inclusiv zgarieturi, alte defecte sesizbile la o examinare vizuala, accesorii daca e cazul, nr. de km la bord. Binenteles, daca mergi la un Service care se respecta cat de cat. Proces verbal care devine valabil doar dupa ce il semnezi si tu, ca proprietar al masinii. Formularul are si o rubrica pentru tine, daca vrei sa faci alte completari.
Ce-i facusi Astrei de trebuie s-o internezi? This post has been edited by radian: 23 Sep 2007, 08:12 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.045 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
[attachmentid=1627412637]cam asa...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Baaa, vezi ca tii crapat proiectoru'...
In ce te-ai proptit? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
In sanii fostei neveste! Uf, cred ca erau žāžele alea de la trecerea de pietoni.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
axabrt |
![]()
|
proiectoarele se crapa, cel putin la masina asta, daca mergi cu ele aprinse. Apoi daca treci prin vreo balta, geamul fiind fierbinte, POC
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E si noramal sa mergi cu ele aprinse la cata ceata e in Romania!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
axabrt |
![]()
|
nu-s genul care sa aprind mai multi consumatori decat e cazul.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Na, ca nu te cred...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
radiane, tu esti Toma Necredinciosu'?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
axabrt |
![]()
|
creste consumul daca bag proiectoarele...
aaa. deci ca concluzie trebuie sa imi faca ei o hartie...pana la urma o repar pe CASCO. deci ma duc la un service mai de doamne ajuta, insa aia care lucreaza acolo tot romani sunt... ![]() Sa vedem ce o sa fie, postez cand e gata This post has been edited by axabrt: 23 Sep 2007, 13:11 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:43 |