Agatare cablu ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Agatare cablu ambreiaj
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Varnish-ul ala se pune doar la cablurile din fabrica. Sau se punea, ca acum nu am mai vazut.
26 Sep 2007, 10:23: Odata gresat cablul ala, operatia mai trebuie repetata din cand in cand. Mai bine schimbat, ca sunt ieftine in targ. This post has been edited by IRONICK: 26 Sep 2007, 09:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Dar varnishu ala se ridica si ajunge in zona cablului care intra in contact cu pedala atunci cand pedala este apasata. WTF? Incurca, agata. Cum cobor varnishu dintr-o data totul merge bine, lin, fara hopuri si agatari.
Bun, il pun din fabrica, dar unde cardanu meu tre sa stea. Ca sigur nu in zona de contact cu pedala.....si culmea, problema asta o am de cand a umblat nea mecanicu' ca sa (CICA) unga cablul cu dejtu' inmuiat in vaselina. ![]() 27 Sep 2007, 09:15: up ? ![]() Iar a inceput sa faca azi dimineata. Si ieri dimineata am coborat varnishu. Ieri am studiat intr-un magazin cum arata cablul ala. Si ala nu are asa ceva. M-a holbam daca n-ar fi posibil ca varnishu ala din cablu sa vina, dar nu stiu ce sa zic. Ma seaca. This post has been edited by driverx: 27 Sep 2007, 08:15 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 26 Sep 2007, 18:34) Ieri am studiat intr-un magazin cum arata cablul ala. Si ala nu are asa ceva. Pai si eu ce ti-am zis mai mai sus ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
eu nu prea sunt de acord cu ungerea cablurilor pentru ca in timp intra praf intre cablu si camasa laolalta cu unsoarea aplicata.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Salut!
M-am confruntat (cred) cu aceeasi problema. SImteam ca agata la apasarea pedalei de ambreiaj. E greu sa descriu cum simteam si ce se auzea..era ca un cablu tensionat..sau asa ceva. Odata cu asta, la apasarea usoara, in trepte parca (date de faptul ca 'agata') se auzea si un usor scirtiit parca..un zgomot. Am mers la service si mi-au schimbat cablul de ambreiaj pe garantie. La inceput parea ok, pedala se apasa si mult mai usor, fara sa agate, fara zgomote. Mai apoi (la citeva zile) am observat ca totul este exact ca inainte. Merge ok cind plec cu masina dupa o stationare mai indelungata, iar pe masura ce merg, incepe sa agate. E clar ca nu era de vina cablul, din moment ce a fost schimbat. Nu stiu ce e aia varnish (am vazut ca ati tot spus despre el)..insa as avea nevoie de un sfat. Ce credeti ca ar putea fi? Evident ca ma voi intoarce in service, dar tare mi-e ca nu se rezolva nimic..ca asa-i la noi. Multam! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
sa ne zici ce-ai rezolvat, daxx
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
driverx |
![]()
|
Sincer, as vrea sa stiu cum trebuie sa stea asta, cine il tinea pana acum, ca nu m-as duce pentru 55 RON sa ma manjesc cu astia din service sa il schimbe pe garantie. Mi-a ajuns cu ei.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Varnis-ul este un fel de furtunas de plastic....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
Exact.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Cu siguranta o sa va tin la curent cu evolutia (sau involutia) lucrurilor la service..ideea e ca trebuie sa-mi fac o programare pt o zi cind stiu ca voi conduce inainte de a merge la ei..ca altfel, 'la rece', treaba e ok aparent. SI sint convins ca o sa se uite aia la mine ca la desene animate..cum stiu numai ei sa faca..
Asta e..esti client, suferi..Mama lor!... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:42 |