Cand e pe benzina, se opreste motorul la ralanti
![]() ![]() ![]() |
Cand e pe benzina, se opreste motorul la ralanti
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
si picura cumva benzina pe langa axul carburatorului??
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Si eu am patit la fel .... la mine s-a intamplat urmatorul lucru: datorita utilizarii indelungate pe GPL cuiul poantou (sau cum se scrie) a ramas blocat pe pozitia deschis (adica plutitorul ramasese blocat in pozitia deschis atingand de fundul CNC). Cand treceam pe benzina intra in CNC depasind plutitorul si automat se inneca. Dupa multe incercari mi-am dat seama de fenomen intrucat se vedea putina benzina care se prelingea pe langa axul clapetei carburatorului!
Verdict: schimbat cui poantou si reglat nivelul la CNC + curatitul de rigoare al carburatorului! Este posibil sa nu curga benzina pe acolo la tine ... sfatul meu este sa verifici cele de mai sus! Bafta. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:40 |