Insonorizare ce ziceti ?
![]() ![]() ![]() |
Insonorizare ce ziceti ?
Darky19 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 30 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus 1.4MPI
2007
- B-xx-AUI
|
|||
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Sfatul meu ar fi sa te orientezi spre Dynamat, sunt cele mai bune de pe piata si au si un pret convenabil. Imediat dupa Dynamat ar fi Stinger, ca si calitate.
Pentru usi ar fi 2 variante: - Dynamat Original sau: - Dynamat Xtreme Pentru podea: - Stinger sau: - Dynamat Xtreme Pack Iar pentru portbagaj: - Dynamat Trunk Kit O varianta care poate fi folosita oriunde este si aceasta, de la Stinger Daca te tenteaza ceva de acolo, da-mi un PM, lucrez la dBTuning ![]() This post has been edited by poseidon06: 29 Sep 2007, 23:25 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
vezi ca e un topic cu insonorizare auto la imbunatatiri logan.te poate ajuta destul de mult.
si legat de dinamat nu stiu cat de mult se merita investitia avand in vedere pretul foarte mare. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Darky19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 30 August 06 ![]() |
OK si pentru a face toata mashina care ar fii pretu total Sry dar nu stiu cum sa calculez pt tot portbagaju , usile si tot interioru.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus 1.4MPI
2007
- B-xx-AUI
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
han_1.6 mpi, parerea mea este ca, tocmai, investitia se merita cu dynamat pentru ca are un pret foarte bun....
Darky19, pai un calcul poti face si tu: din ce linkuri ti-am pus acolo si din ce linkuri ai pus si tu, iti trebuie asa: 2 kituri pentru usi, un kit pentru portbagaj si eventual un kit din acela de la stinger de 479 RON pentru podea, asta daca nu iti ajunge kitul de podea de 273 RON. Pretul variaza in functie de ce material fonoabsorbant preferi. Daca il alegi pe cel dat de tine ca exemplu in linkuri, pretul o sa fie destul de mare, si nefondat...cum ziceam, dynamat este cel mai bun de pe piata... Cu Dynamat si Stinger, pretul pentru toata masina, ar fi cam 10 milioane, in mare. This post has been edited by poseidon06: 30 Sep 2007, 22:36 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:57 |