Am pierdut acte si stampila - ce fac?
![]() ![]() ![]() |
Am pierdut acte si stampila - ce fac?
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Naspa!
![]() Pentru documente si stampila va trebui sa dai anunt la Monitor, documentele se refac - nu stiu daca pantru RCA se face duplicat sau trebuie refacut. Dupa confectionarea noii stampile, cu alte caracteristici, trebuie sa faci o anexa la contractul societatii, s-o declari. Am patit si eu ceva similar, din fericire borseta-banii mi-a fost adusa acasa de o cunostinta (care se intalnise cu un var, al carui socru avea un prieten pensionar ...) spre nemarginita mea fericire !!! Ajunsesem sa dau anunt ca ofer inca pe-atat cat aveam in borseta (si nu era putin) numai sa-mi returneze documentele! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Adică le-ai pierdut, din vina ta, și le-ai declarat furate, chipurile e altul de vină? N-aș vrea să fiu eu în pielea celui ce le găsește și le duce direct la poliție.
Cât despre ștampilă, e simplu: o declari nulă și faci alta, mai diferită. Asta cât mai repede. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE nu stiu daca pantru RCA se face duplicat sau trebuie refacut Se emite duplicat. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YO4RLP @ 30 Sep 2007, 10:45) Adică le-ai pierdut, din vina ta, și le-ai declarat furate, chipurile e altul de vină? N-aș vrea să fiu eu în pielea celui ce le găsește și le duce direct la poliție. Offfff, dar circotasi mai sinteti pe DaciaClub! "am pierdut" inseamna ca "nu mai am obiectul respectiv", sau "am suferit o pierdere". Daca de exemplu masina mea este incendiata, pot sa spun ca "am pierdut masina" - pentru ca nu o mai am, pentru ca am suferit o pierdere. La politie am declarat exact cum s-a intimplat, cu toate amanuntele pe care mi le-am amintit, si am spus ca poate sa fie furt, poate sa fie pierdere. Exact cum a fost. Declaratia e destul de ambigua. Daca apare vreun Gigel care duce borseta la Politie, ma voi duce si imi voi retrage plingerea sau (daca e posibil) voi da o declaratie ca de fapt am pierdut-o. Oricum dupa o zi de la pierdere sau furt se vorbea in draci de pe ambele telefoane care erau in borseta, deci nu cred ca cel care a gasit-o are vreo intentie sa mi-o innapoieze. Mama ma-sii de viata! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Vlad Georgescu, nu te supăra, am o amintire neplăcută pe tema asta. Cel cu paguba nu voia deloc să recunoască că el era vinovatul, căuta să arunce responsabilitatea pe altii. Era pe vremea miliției.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 30 Sep 2007, 13:28) Oricum dupa o zi de la pierdere sau furt se vorbea in draci de pe ambele telefoane care erau in borseta, deci nu cred ca cel care a gasit-o are vreo intentie sa mi-o innapoieze. Adica vrei sa ne spui ca tu nici macar nu ai dat telefon la operatorul de telefonie mobila ca sa blocheze sim-urile la cele 2 telefoane.? Cardurile le-ai blocat? La rovigneta te referi la chitanta de plata sau si la abtibildul pe care nu l-ai lipit in geam? Oricum, imi pare rau pentru ceea ce ai patit. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Incearca sa nu le mai tii pe toate la un loc...
Mare ghinion ai avut, imi pare rau... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Daca tot s-a vorbit de pe telefoane, suna pe numerele care au fost apelate si vezi poate-ti recuperezi actele...
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:06 |