Ghinion la volan, pentru ca sigur ati avut...
![]() ![]() ![]() |
Ghinion la volan, pentru ca sigur ati avut...
Merced |
![]() ![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
M-ai luat pe mine daaar totusi....baga un ochi pe aici
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=51477&hl= |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nene pana la urma esti mai patit tu. Dar n-a fost legat numai de masina la tine.
![]() ![]() ![]() Asteptam si alte patanii... ![]() This post has been edited by Merced: 3 Oct 2007, 20:35 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE pe geam zburau numai mucuri de tigara. mi-au zburat banii pe geam :| ...ii aveam jos in stanga pe raftu ala si ambele geamuri din fata deschise....si i-a luat vantu ![]() patanii ce pot sa zic...nu prea am avut ...doar ca am facut pana dubla pe rotile in dreapta ...si pe pod ![]() ![]() ![]() This post has been edited by SSilent: 4 Oct 2007, 16:11 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
oare cat ghinion poate fi, si cat nepasare fata de starea masinii ?!
cu 1300 n-am patit niciodata sa ma lase in drum ! o singura data am avut un ghinion monstru: mi s-a stricat contactul la masina (culmea, nu era dacie) ca nu mai puteam baga cheia, masina a stat imobilizata langa bloc, dar in aceeasi zi a luat foc bucataria aluia de deasupra mea (la etajul 4), ca atare au venit pompierii, i-au spart usa, i-au stins aluia incendiul si pe mine m-au inundat (apa tasnind din prize, tot tacamul), mi-au udat covoarele, mobila, mi-a inflorit pe alocuri zugraveala etc. prima zi de concediu. This post has been edited by hash: 4 Oct 2007, 16:46 |
--------------------
-
-
-
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
acum 3 ani, Dacia 1410. Nu a fost cine stie ce dar a fost...Ghinion, presarat totusi cu putin noroc.
![]() Duminica seara, veneam(singur) dinspre Alba spre Bistrita(luni trebuia sa fiu la servici...) si inainte de Cluj, mai exact la iesire din Martinesti(sunt unii pe aici care cunosc zona) dau sa schimb viteza....din IV in V... Masina ramane in viteza, eu raman cu schimbatorul in mana... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Merced |
![]()
|
Tare asta. Un vecin de-al meu care lucreaza la uzina lua si mai ia si acu' masini de genul prototip in ture, fiind destul de mare pe la Incercari(cu Loganu' de 85 de cai ma dadusem cu o luna inainte, iar cu MCV-ul am avut "onoarea" sa merg pe batranu' circuit de pe langa Merisani ca pasager cu 180km/h pe ploaie
![]() Pe vremea respectiva abia aparea Nova, sau trebuia sa apara. In orice caz si-a tras doua patanii cu doua exemplare. La una din ele a avut o problema electrica care s-a lasat cu ruperea din disperare a firelor de alimentare ale electromotorului din motive de incendiu iminent, iar cu alta a ramas in Bucuresti blocat intr-a doua. A venit pe autostrada numai 50... Ce vremuri. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SSilent @ 4 Oct 2007, 17:04) mi-au zburat banii pe geam :| ...ii aveam jos in stanga pe raftu ala si ambele geamuri din fata deschise....si i-a luat vantu ![]() patanii ce pot sa zic...nu prea am avut ...doar ca am facut pana dubla pe rotile in dreapta ...si pe pod ![]() ![]() ![]() telefonul pe bord, viraj strans dreapta geam deschis telefon pauza ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Merced |
![]()
|
D-aia imi place mie bordul O-O-O ca de la inceput e inhospitalier si nu te invita sa lasi nimic pe el, mai ales in mers. Eu am incredere in polita din stanga, acolo arunc telefon, portofel, tigari, bricheta. Si-mi plac centurile alea batranesti ca pot sa ma aplec linistit sa-mi scot cateo tigara la nevoie.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
la fel si eu numai ca nu ma lasa centura sau mai mult buzunarul de la usa
![]() This post has been edited by Adrianno: 5 Oct 2007, 00:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Merced |
![]()
|
Macar tu in caz de impact mai ai o sansa, eu zbor de sub ea.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:51 |