Topic inchis
![]() ![]() ![]() |
Topic inchis
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
S-a-niervat Andu.
![]() Oricum, sunt de acord, in ultima vreme se inchid cam usor. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Andu, tata, dar le ai pe alea cu Stiri din Iasi: ba ca se opreste apa, ba ca se ridica o bariera, ba ca bate vantul.
Ce, alea nu sunt bune? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Stii ce e off-topic ? sa iti raspund cam asa.
Lasa ma ca si la altii se intampla. Am vazut eu pe cineva care facea ceva pe nu stiu unde ... dar nu e interesant. Apropos bilete mai sunt la concert. Care concert ? ce ma mergi cu mercedesul si prinzi viteza mare ? aaaa nu ca eu am slk nu slr si nu pot ... Stiu ca exagerez ... dar incercati si voi sa cititi un topic de stiri cat de cat complet (adica fara sa aiba posturile off-topic sterse sau cele in care utilizatorii au sters ceea ce au scris si au lasat "Edit" sau ceva de genul) si pe urma faceti un rezumat ... culmea ca o sa plecati de la titlu ... gen "Viteza de formula 1 ... -> au fost prinsi doi de camera radar cu peste 200km/h" si ajungeti la Mercedes Brabus care se comercializeaza in Germania dar totusi il poti imatricula numai ca taxa este prea mare si oricum ar trebui confiscata ca merge prea tare dar numai daca nu are relatii ca tot degeaba atunci si oricum nu o sa plateasca ca e prea mult de platit sau prea putin dar nu mai are bani a dat ce mai avea dupa ce a luat masina pe taxa de imatriculare ... Ufff cred ca iarasi am exagerat ... sau poate nu ... anyway si una pesta alta ... EXISTA BUTONUL REPORT ... si am mai spus chestia asta de multe ori ... nu va convine ceva, ceva nu e bine, vedeti un flame sau off-topic ... NU CONTINUATI VAR ROG -> APASATI REPORT pentru ca topicul sa continue OK si NU AIUREA. Ce ziceti ? continuam si aici cu exemple de acum 10 luni in care cineva a scris ceva care a fost sters de altcineva si pe urma s-au scris 10 pagini de topic aici ca a fost inchis dupa 7 zile ca ocupa numai spatiu pe server si pana la urma toti s-au calmat ca oricum stirea era expirata si oricum va mai fi cineva care va face la fel si o sa mai apara inca o stire si atunci putem sa o luam de la capat cu scrisul pe forum. Damn ce bine e sa nu te intereseze de punctuatie semne si alte treburi; si uite asa mai am putin si ajung si prin sectiunile tehnice si mai inserez si ceva de la cafenea si bursa sau chiar sectiunea anunturi ca si acolo este cineva care tuneaza masinile si deci merg mai tare si deci sunt mai periculoase ca si asa nimeni in afara de cativa nu stiu sa conduca si asa si si-au luat carnetul ca au parinti bogati sau care mai bine zis au furat ca nu ai cum sa ajungi bogat fara sa furi desi stiu pe cineva care cunoaste pe cineva care a facut bani legal si fara sa fure desi toti spun ca asa ceva este un basm si ca nu se poate defapt pentru ca taxele in Romania sunt mult prea mari si Tariceanu nu este om ci este un neom ... si ca oricum toti sau unii au votat aiurea si cu ochii inchisi Si de asta amenzile pentru depasirea vitezei legale nu sunt destul de mari desi sunt prea mari pentru majoritatea populatiei din Romania ... ehhh dar lasa ma ca multi si-au luat masini noi si asta inseamna ca au bani nu-i problema dar defapt nu e chiar asa ca si-au luat masini noi si fac reclama la ceva firme printr-o firma care acum s-ar parea ca este in faliment si nu o sa mai aiba cu ce sa isi plateasca creditele si deci se duce totul de rapa ... dar sunt si altii care s-au gandit la acest lucru si deci nu sunt probleme ... decat daca si-au cumparat reno care oricum este de cacao ca la diesel reparatia daca bagi motorina de la ceva statii nu se stie care precis numai unii stiu este peste 3000 euro ceea ce este mult prea mult ... desi din numarul de masini care s-a vandut mai putin de 5% au avut acesta problema in afara garantiei. Despre ce era vorba ? Apropo ... sa nu cumva sa credeti ca prin acest post fac misto de cineva sau ceva de acest gen ... pur si simplu incerc sa pun cap la cap stiri ... idei ... mesaje de pe forum ... daca scrisul nu este cat de cat organizat nu cred ca cei care citesc acest forum sunt in stare sa inteleaga mare lucru ... NU VOI sau EU sau altii ca noi care intra si citesc zilnic ... altii care doresc sa citeasca o stire sau o informatie sau ceva. P.S. Idei ? ca sunt mai constructive ideile punctuale ... nu ? |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() ![]() ![]() Cmandrei...mi se pare mie sau ai ajuns la capatul puterilor? Sau ai avut o zi proasta? Oricum, m-a distrat la maxim explicatia ta. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ziua mea este si a fost pana acum una normala ... deci nu proasta. Cel putin nu pentru mine ... si nu sunt agitat, la capatul puterilor, nervos sau alte alea ... pur si simplu cam asa arata vazut din afara un topic "zdrobit" ... poate fi interesant e adevarat dar totusi
![]() Ma bucur ca cel putin nu te-ai enervat si ca ai gasit amuzant textul pe care l-am scris ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nu, m-am enervat deloc.
Dar azi mi s-a intamplat a 2-a oara in ultimele 4-5 zile sa vreau sa scriu o idee, sa ma apuc sa o scriu si cand sa dau add....pauza. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
cmandrei |
![]()
|
Ok.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:35 |