ALARMA originala DSN, cum o resetez
![]() ![]() ![]() |
ALARMA originala DSN, cum o resetez
klaus86 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 6 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- vs-14-cls
|
|||
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Cand se aprind semnalizarile de 8 ori unitatea alarmei pierde legatura cu sirena,in cele mai multe cazuri sirena este defecta(plina cu apa).Daca la comanda deschidere se aprind semnalizarile de 4 ori urmate de 4 bipuri inseamna ca alarma a fost declansata.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
IorgoS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 30 November 07 From: Timisoara ![]() |
Salutare voua,
La mine este alta problema:apas bumbul de la cheie,se inchide centralul iar semnalizarile clipocesc de doua ori;ce nu se mai intimpla:nu se mai aprinde ledul in bord care semnalizeaza ca alarma este activa iar daca deschid haionul...liniste totala.Va rog,un sfat! |
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate oi avea un senzor de usi deschise defect...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
IorgoS, nu este de la senzori,daca ,,vede'' usa deschisa nu mai are cele doua semnale luminoase,ori este dezactivata alarma(cauta ca sa mai scris) si trebuie facuta procedura de activare,ori sa dus.
![]() This post has been edited by doctorasul: 4 Dec 2007, 04:38 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
IorgoS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 30 November 07 From: Timisoara ![]() |
Klaus,Doctorasul-va multumesc;am luat hotararea sa o schimb.Va trebui sa ma mai interesez care alarma este mai compatibila cu dsn clima(ma refer la uce decodor,alea,alea)
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Salutare, colegi forumisti...
Am si eu o Super Nova Clima, recolta 2002, si problema ar fi urmatoarea : cand inchid clipeste din semnalizari de 2 ori, dar nu se aude nici un bip. Ce ar trebui sa fac, cum se reseteaza ? Mentionez ca alarma este cea de fabrica si are actuatorii pe fata putin uzati, caraie atunci cand inchid, dar inchide toate usile. Astept un raspuns competent de la voi. Va multumesc! Cu stima, D. |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Un raspuns, cred eu competent, AICI
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Un raspuns cu adevarat util si fara misto uri nu are nimeni ?
Cine vrea cu adevarat sa ma ajute, astept raspuns pe PM, pentru ca aici nu voi mai posta. Va multumesc tuturor! Cu stima, D. |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(IorgoS @ 4 Dec 2007, 21:38) Klaus,Doctorasul-va multumesc;am luat hotararea sa o schimb.Va trebui sa ma mai interesez care alarma este mai compatibila cu dsn clima(ma refer la uce decodor,alea,alea) Cam orice alarma, ca si aia din fabrica e complet independenta de instalatia masinii. Cu atentie insa la cablarea actuatoarelor de la usi, ca daca sunt in paralel cu comanda de pe UCE decodor poti arde linistit UCE-ul decodor (adica comanda de inchidere-deschidere usi sa fie data fie numaid e alarma, fie numai de UCE decodor, sa nu fie in paralel. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
am si eu os SN clima din 2001 si mi-a ramas alarma cuplata. Am fost nevoit sa tai un fir de la sirena sas nu mai sune. imi puteti da un sfat careva??
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
FUHRER |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
Sal, mut problema pe topicul dedicat:
Totul a plecat de la faptul ca peste noapte bip-ul semnalizatoarelor la inchiderea centralizata a disparut, la deschidere functioneaza fara probleme, de precizat ca usile se inchid toate (ulterior am observat ca daca las farurile aprinse si inchid masina, semnalizatoarele functioneaza), acest experimente s-au realizat cu alarma dezactivata.... acum....Klasu zice asa (si eu il cred ![]() Una e pentru becuri stanga si cealalta e pentru becuri dreapta si informare UCE alarma de blocare/deblocare usi. In cazul dat insa e vorba de o DSN cu alarma (clima) la care si UCE alarma comanda respectivele semnalizari. In cazul dat as suspecata o problema de armare a alarmei. Un contact imperfect la un contactor de deschidere (usi, capote), ceva in categorie" drept urmare am reusit sa fac operatiunea de activare in mod 2 a alarmei, a clipit la sfarsit acel martor de 2 ori in serii de cate 2.....si cangi.....alarma nu merge, nici un bip la inchidere, nu se declanseaza.....nimic....si culmea aseara am avut in vizita si hoti prin parcare, dar ia speriat o babuta.....as vrea sa schimb sa ma uit la releul flash, dar sa mor daca stiu care e....m-am uitat in cutia de sigurante, cand am scos sig S6 pt alarma si am remarcat ca sunt 4 chestii patratoase, 2 mai mari si 2 mai mici(cum privesti din spate in fata) care naiba e ala flash? daca exista un contact imperfect in usa, cum il pot observa sub o alta forma decat ochiometric? nu ar trebuii sa nu se mai blocheze usile cumva?.... ideea e ca acum vreau sa am alarma activata.....asta e tot ce ma intereseaza.... |
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
BlonduMania |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 January 08 ![]() |
Salut,
Am o DSN din 2000, sh , si de cateva saptamani imi face probleme la alarma. Ce se intampla: armez din cheie, se incuie usile, nu se aprind avariile, iar dupa aprox 5 sec, incepe sa scoata un sunet ca un bazzzait puternic. Daca o dezarmez, se descuie, se opreste bazzzaitul si se aprind o data avariile. De asemeni, cand merg cu masina si vreau sa o incui din butonul de pe bord, la un interval aleatoriu de timp(intre 1 si 30 sec) se descuie singura, ca si cum as fi actionat eu butonul din bord. Ati mai patit careva asa ceva? Ma puteti ajuta/indruma? multumesc. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2000 Clima
- B51XXX
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Faza ca se descuie usile e din cauza ca un senzor fie de la usa, dar cel mai probabil de la portbagaj semneleza ca ar fi deschis...Ce incuietoare ai la portbagaj, cea ca la Nova ? Daca da(si probabil asa ai , masina fiind din 2000), probabil ca s-au oxidat contactele(acei "tepi" de la incuietoare, care se afla pe hayon)..
This post has been edited by SYL: 8 Feb 2008, 15:53 |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
BlonduMania |
![]()
|
e cumparata chiar dupa ce am luat masina(nu mergea stopul frana si lumina de la numar). cred ce este standard, aceea cu 6 picioruse cu arc.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2000 Clima
- B51XXX
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
E clar, daca nu merg nici stopul de pe eleron si nici becurile de luminat nr, ca pb e la incuietoare...Incerca in felul urmator: ia un schmirgher(nu stiu cum se scrie exact), si da bine pe varful acelor picioruse si pe placuele de metal pe care calca ele, apoi da cu putina vaselina ca sa nu mai oxideze...De curiozitate, dezaburirea luneta iti merge? ca si ea tot pe acolo face contactul.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
BlonduMania |
![]()
|
sry, nu m-ai inteles.
Am cumparat o incuietoare noua(si partea de sus si pe cea de jos) dupa ce am luat masina. Inainte mergea alarma, acum ca toate contactele sunt noi, nu mai vrea sa mearga. Intelegi? PS iar dezaburirea nu merge nici dupa ce am schimbat incuitoarea. This post has been edited by BlonduMania: 8 Feb 2008, 16:07 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2000 Clima
- B51XXX
|
|
SYL |
![]()
|
Inaseama ca nu sunt conectate bine cele doua parti ale incuietorii la partea electrica...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
BlonduMania |
![]()
|
verific si revin.
tks. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2000 Clima
- B51XXX
|
|
SYL |
![]()
|
Ok, sa ne spui si noua ce ai rezolvat !
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
BlonduMania |
![]()
|
Salut,
sry ,am fost plecat 10 zile si nu am avut acces la net. problema nu e rezolvata, decat partial. cu siguranta este vorba de un contact imperfect din priza de la hayon(desi e nou contactul). cand armez allways trebuie sa deschid hayonul, sa-l inchid si apoi alarma se cupleaza. altfel, nimic. see ya. B |
--------------------
Dacia
Super Nova
2000 Clima
- B51XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:43 |