Capacele protectie contacte baterie
![]() ![]() ![]() |
Capacele protectie contacte baterie
costinlogin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 December 03 From: Targu Neamt ![]() |
|
||
-------------------- BMW 520D 2002
ex. posesor Solenza 1.4MPI 2003 |
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai transpira si ea. Asa se intimpla la orice baterie.
Despre ce capace e vorba? Cele care vin deasupra bornelor? Eu din fabrica am numai unul, rosu, la plus. |
--------------------
x
x
- x
|
|
costinlogin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 December 03 From: Targu Neamt ![]() |
Da ...de alea e vorba ...eu retin ca aveam si unul albastru la - ...pe care l-am ridicat sa ma uit daca a corodat si am uitat sa-l pun la loc ...s-a pierdut
![]() |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Nu stiu, dar oricum alea nu-ti impiedica procesul de "corodare" cum ii zici tu.
Curate-le bine de stratul de acid si unge-le cu vaselina. S-a mai discutat asta, vezi : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1921&hl=baterie This post has been edited by bomicabomic: 4 Nov 2004, 18:22 |
--------------------
x
x
- x
|
|
costinlogin |
![]()
|
Stiu ca nu impiedica procesul dar vroiam sa fie treaba asa cum a fost ...am eu o chestie cu lucrurile astea. Oricum mc pt. link. M-a mai lam,urit cu unele lucruri In schimb n-am aflat cam ce tip de baterie e mai buna.
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asa ca fapt divers mie mi s-a livrat bateria de pe masina fara toarta, nu am observat lipsa ei numai dupa cateva zile de la cumpararea masinii.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
capacele alea sunt ale bateriei...le poti obtine cumparand o baterie noua...sau de la cineva care isi ia noua si are capace pe fise si atunci ale bateriei devin in plus sau la un atelier de garantii ca acolo aduce lumea bateriile uzate...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Si a mea are un singur capac.....si nu are toarta.Mare scofala.La ce-mi folosesc?
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Incearca sa scoti de la locul ei o baterie fara toarta sa vezi ca nu e usor, asa ca nu e vorba de pitici...
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
La solenze bateriile ( sunt rombat parca) si sunt fara toarta. Oricum la cat de "bune" sunt .. cu capacelu de protectie sau fara e aceeasi chestie. Adearat ca estetic cu capacel arata mai bine ( aici e chestie de gusturi si de pitici ).
La partea cu toarta la fel e cam incomod sa o transporti. Dar eu unu ma gandesc ca o scoti o singura data ( cand si-a dat duhul). |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu l-am pierdut cand mi-am schimbat bornele deoarece se oxidase rau ,si dupa ce am scapat de Rombat (care avea toarta) am luat alta baterie care avea pe toarta niste gaurele de care se prind capace pe care le-am luat de unde am cumparat bateria (avea o cutie ) . Capacul este de la un Bosh ,mai imi trebuie unul la minus .
Intradevar cand vad bornele asa chele ma enerveaza mai ales ca le-am mai dat si cu vaselina . Incearca la centrele unde se colecteaza si se vand bateri auto si poate gasesti . ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Inscrisurile de pe baterie se sterg atunci cand se uda cu apa distilata cu care se completeaza.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
La mine s-au sters in mare parte desi nu am completat niciodata.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Serigrafia sau imprimarea cu vopsea de proasta calitate.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:05 |