Volan intepenit
![]() ![]() ![]() |
Volan intepenit
to_the_limit |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 25 March 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(to_the_limit @ 5 Nov 2004, 17:30) salut! am si eu o problema cu o masina din 98 si anume directia ,volanul se misca a dracului de greu nu ammai vazut asa cevga pana acum... asa se pare ca e si la Logan asa ca nu te mai plange... ![]() |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
to_the_limit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 25 March 04 ![]() |
pai apropo de dispozitivul de blocare a volanului...am obs la un moment dat cand eram parcat si ma jucam cu volanul fara chei in contact ,ca pot sa misc stanga dreapta fara sa se blokeze volanul...
dar nu intodeauna ca apoi am mai incercat si s-a blocat...si se blokeaza ca am patit sa se blokeze fara sa vreu..de exemplu cand ies violent din masina...::dau cu burta de el.. e normal..asa ceva?? |
-------------------- |
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(to_the_limit @ 5 Nov 2004, 18:47) e normal..asa ceva?? normal e cum ai scos cheia din contact si misti un pic volanul acesta sa se blocheze...deci la ce ai descris tu nu prea e ok contactul tau...oricum fa verificarile pe care ti le-am zis... |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
mai probabil de la caseta de directie...
una la mana trebuie bagata vaselina, si nu oricum, ci pe la tachete... a doua, se poate ca insusi tachetele sa fie uzat, asta ingreuneaza mult manevrarea... se schimba rel usor, costa pana in 100k.. alta ar fi cauciucuri f desumflate, uzate, etc..si asta poate contribui! nu forta manevrarea volanului cu rotile pe loc, suprasoliciti cuplajul, lasa masina sa se deplaseze cat de putin indiferent de manevra pe care o faci, mai bione faci mai multe miscari inainte-inapoi... despre antifurtul de la contact, probabil ca ai scos cheia si el face un click specific in acel moment, dar uneori nu se cupleaza si volanul ramane liber... altfel, daca merge, nu cred ca are cum sa ingreuneze manevrarea in sine... |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:26 |