Prietenul meu Giuly s-a suparat pe mine!, Cum sa il impac?
![]() ![]() ![]() |
Prietenul meu Giuly s-a suparat pe mine!, Cum sa il impac?
ANTIdacie |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu zic ca Copiii nu mai trebuie lasati noaptea la televizor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Mergi la "Iarta-ma" sau la "Din dragoste", poate se rezolva.
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
sau "Tradati din forum", "Forumul ispitelor"....
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Sa stiti ca ma sa simteam ca o iau pe partea cealalta
![]() Am o idee poate facem in fiecare zi cate unul sa ne mai distram si noi la munca! This post has been edited by ANTIdacie: 17 Oct 2007, 11:34 |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Salut!
In primul rand iti recomand cu caldura atat tie cat si prietenului tau forumul coolgirl.ro. Apoi daca acolo nu ti se ofera nici un raspuns pertinent poti incerca cu un telefon la Mircea Radu. Da, de pe telefonul de servici. Mircea Radu dupa ce o sa se scarpine subtil la nada c.... o sa va impace si o sa traiti fericiti pana la adanci batraneti. Iar la batranete o sa stati pe malul garlei langa daciile voastre si o sa le venerati. EDIT : Aia e munca ce faci tu momentan acolo? This post has been edited by FLP: 17 Oct 2007, 12:17 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
vladan34 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 March 05 ![]() |
E total aiurea cearta . Ai avut o discutie cu el?
|
--------------------
Logan
Laureate 1,4 Mpi
- BH-07-NzL
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Plateste-i un abonament la net si spune-i ca uiti sa-l platesti cu prima ocazie cand iti mai insulta masina
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLP @ 17 Oct 2007, 13:16) Salut! In primul rand iti recomand cu caldura atat tie cat si prietenului tau forumul coolgirl.ro. Apoi daca acolo nu ti se ofera nici un raspuns pertinent poti incerca cu un telefon la Mircea Radu. Da, de pe telefonul de servici. Mircea Radu dupa ce o sa se scarpine subtil la nada c.... o sa va impace si o sa traiti fericiti pana la adanci batraneti. Iar la batranete o sa stati pe malul garlei langa daciile voastre si o sa le venerati. EDIT : Aia e munca ce faci tu momentan acolo? Asta e din ciclul cu urme de laba de urs... This post has been edited by 2dor: 17 Oct 2007, 13:11 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu o consider o cearta intre indragostiti, eu zic sa-i duci un buchet de... bujii si un bidon de... ulei de motor si sa va impacati.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Foloseste ulei numai castrol 0,5/20!iti dai seama ca dau faliment cu un astfel de bidon!Apropo de telefonul de la munca, e teroare cand stie ca sunt acolo, imi da cel putin 5-10 bep-uri sa il sun sa ii incarca cartela ca e scump domnule scump un dolar!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cine e?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
cumpara-i ulei din ala cu 0w la inceput.face bine la pistoane cand e frig.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Parafrazind un vers dintr-un cintec "de baieti": rezolvarea(vindecarea in original) - doar prin impuscare!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In cap, sa nu se chinuie mult
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Corect!!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
bai Antidacie , inchiriaza broke back mountain si iti dai tu seama ce trebuie sa faci~
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si nu uita borcanu cu Delma, de preferat fara sare ca ustura
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
ustura , dar ala cu vegetale in el ofera gradul de striatie corespunzator!
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() ![]() nu-l mai invatati la prostii ca ala in filmu cu bulangii si-a lasat nevasta... ![]() stricati familia omului.... ![]() ...asta daca are ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vijelie |
![]()
|
Da' noi ce suntem bre? Nu tot famiglie?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ai dreptate frate viljelie
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
eu am facut topicul sa ne mai amuzam dar aflam niste adevaruri socante de la vijelie si LemonDemon apropos de margarina!
Revenind la topic pana acum nu mai am primit bep-uri de la el! |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa-mi cada paru` din nas cand am vazut titlu` la topic
![]() ![]() ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
Daca erau ghei, titlul ar fi fost despre "prietena mea Catalin" sau ceva de genul asta
![]() Ori asa, sunt doar doi copii imbufnati. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai putea fi ala activu`
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
Activ, pasiv, dracu stie ce poate omu' la suparare.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(vijelie @ 18 Oct 2007, 18:59) Daca erau ghei, titlul ar fi fost despre "prietena mea Catalin" sau ceva de genul asta ![]() "Prietena mea C@talin"? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
si-a spus si omul aici pe forum OFUL si au sarit hahalerele cu mistoul.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 01:01 |