Parbriz
![]() ![]() ![]() |
Parbriz
spmihai |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 19 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|||
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
sunt firme care il lipesc. Se face o gaurice mica la inceputul crapaturii si la sfarsit si indroduc in crapatura o solutie pe care o usuca cu ultraviolete. Preturile difera in functie de lungimea crapaturii. Crapatura poate avea mai multe cauze, in special de la torsiunea caroseriei, treceri bruste de la o temperatura la alta
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
dar ce are daca il schimba pe casco? asta daca are?
|
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
in acea zona poate fi si tabla putin indoita si la frig sa torsioneze ! Eu asa am gasit la o dacie (nu SN) la care am schimbat parbrizul ...a crapat stand pe loc si in zona crapaturii (dupa demontare) am gasit tabla indoita in sus fortand in parbriz
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
da, se poate. am patit-o eu. nu am reusit sa-l schimb pe Casco. Nu am inteles de ce, dar s-a refuzat cererea.
Partea proasta e ca am stat o noapte la politie pt constatare si o zi la asirom, ca sa platesc tot eu in final. deci schimba-l singur. This post has been edited by Chipu: 3 Nov 2007, 12:06 |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
spmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 19 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
si-asa nu aveam casco
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Am patit-o si eu cu parbrizul. Azi dimineata am observat parbrizul crapat in coltzul din stanga jos in dreptul soferului pe o portiune de 7cm. Acum eu am schimbat parbrizul in Martie anul acesta. Stie cineva daca mi'l pot schimba pe garantie? Acum stiu pe cineva care il poate lipi cu o pompa de vid si lipire, uscare cu ultrasunete, dar fara sa dea gaura. La dansul l'am reparat cand mi'a sarit o pietricica in geam si m'am dus a doua zi, iar acum nu se mai cunoaste nimic.
Daca il lipesc o sa tina? sau ma insel degeaba? (mai dau si 50 ron pe aceasta operatie). Multumiri. |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Avand in vedere ca spartura e in parte asoferului ar fi bine sa il schimbi, sa nu ai pb cu politia, sa te terzesti cu amenda si fara talon...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Dar nu este spart. doar crapat un pic. Ideea este daca o sa tina lipitura peste iarna. Garantia cat este la parbriz? (cumparat, montat din acelasi service)
|
--------------------
ex Dacia
SuperNova
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Pai teoretic e de 18 luni, dar asta daca s-a spart din cauza montarii defectuase, dar iti va fi f greu sa demonsterzi, adica cu siguranta ei vor sustine ca s-a spart fi de la o lovitura fie de la ger...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
mvali |
![]()
|
Pai daca este de la ger nu ar trebui sa intre in categoria defect de fabricatie? A incercat cineva sa'l lipeasca in pozitia prezenta la mine? Oricum cu el asa nu pot sta ca se poate extinde si atunci nu mai e de gluma.
|
--------------------
ex Dacia
SuperNova
|
|
SYL |
![]()
|
Parerea mea e ca la Dacia nu prea merita faza cu lipirea, adica costa prea mult comparativ cu pretul unui parbziz nou...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
eu aveam o mica crapatura in forma de unghi de anul trecut cam asa ceva, si saptamana trecuta m-am trezit intr-o dimineata superba de iarna ca se intinde inspre centru crapatura, de a ajuns pe la 15-17 cm. asa ca am facut ce orice om normal ar fi facut, m-am dus sa il lipesc, asta pana au ras meseriasii de mine cand au vazut crapatura, deci nu mi-a ramas decat sa il schimb ca era urat tare si imi era frica sa il las si sa circul asa cu el.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:38 |