apa in spate ,localizare noua
![]() ![]() ![]() |
apa in spate ,localizare noua
ion73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag001.jpg ( Size: 198.78k ) Number of downloads: 345 |
||
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|||
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Rugina te-a rezolvat asa frumos. Apa ti-o arunca roata din spate si probabil ca ai gauri serioase si in tabla de deasupra rotii (oala parca ii apune). Trebuie sa mergi la un tinichigiu sa se apuce de sudura. Eu am avut oalele crapate bine si inca putin si-mi bagau rotile in portbagaj pietre. Apa si noroiul mi-au ajuns pana in zona indicata de tine (intre bancheta spate si prag). Nu erau gauri de rugina, ci numai crapaturi, probabil fostul proprietar a carat serios cu ea.
Attached thumbnail(s) IMG_4034.JPG ( Size: 274.19k ) Number of downloads: 295 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
Daca asta e cauza atunci arata destul de urat ,oricum m-am uitat in partea de sus ,nu se vede nimic crapat ,o sa scot si mocheta din portbagaj si voi verifica.Oricum apa ramane tot acolo,ar trebui sa dau o gaura de scurgere.
|
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
nu incerca sa dai alte gauri ,are ea destule ,elimina zonele prin care iti intra apa !
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Acolo n-ar trebui sa-ti ajunga apa.
Verifica sa nu-ti curga din usa (printre fata de usa si tabla usii) sau de pe hayon prin suporturile politei si sa se prelinga pe oala rotii sub bancheta. Sau chiar printre chederul usii si usa, mai sus undeva. De obicei ar trebui sa se vada praful spalat pe unde trece apa. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Inainte sa schimb chederul de la portbagaj (cel pe care calca usa, nu cel de la polita) aveam apa in prtbagaj si pentru ca mai mereu statea masinuta cu botul in vale, apa imi venea sub mocheta din locurile din spate.
Are dreptate nh1980ro, e posibil sa vina de acolo, nu din gauri. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Cat a costat chederul de la portbagaj ?
|
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
Urs |
![]()
|
Nu mai stiu sigur, ori 286.000, ori 325.000, am luat si cheder de parbriz si le-a bagat cumatra in aceeasi oala.
![]() Attached thumbnail(s) IMG_4362.JPG ( Size: 165.92k ) Number of downloads: 180 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
pentru scoaterea apei nu trebuie sa dai gauri.intai rezolva problema infiltrarii apei in masina,dar pana atunci ca sa nu ai balta prea mare poti sa imbibi un burete(de vase) in zona cu apa multa si il storci.repeti operatiunea pana nu mai absoarbe buretele apa.iar daca nu ti se mai infiltreaza apa poti sa usuci mocheta cu un feon:) sau sa lasi masina la aerisit cu usile spate deschise(daca ai unde bineinteles).mult succes
|
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Pentru cheder haion recomand pe cel de pe solenza, e mai eficient si ajuta si la eliminarea scartaielilor. Este putin mai scurt, dar se poate pune bucata lipsa din chederul vechi, in zona de jos, din dreptul incuietorii, asa cum a avut pastrama.
Chederul de Solenza am vazut la magazin cu 30RON. |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Urs @ 23 Oct 2007, 17:16) Rugina te-a rezolvat asa frumos. Apa ti-o arunca roata din spate si probabil ca ai gauri serioase si in tabla de deasupra rotii (oala parca ii apune). Trebuie sa mergi la un tinichigiu sa se apuce de sudura. Eu am avut oalele crapate bine si inca putin si-mi bagau rotile in portbagaj pietre. Apa si noroiul mi-au ajuns pana in zona indicata de tine (intre bancheta spate si prag). Nu erau gauri de rugina, ci numai crapaturi, probabil fostul proprietar a carat serios cu ea. Azi am descoperit si eu ceva asemanator, incredibil de tratata e tabla asta Attached thumbnail(s) Image004.jpg ( Size: 441.7k ) Number of downloads: 177 Image005.jpg ( Size: 276.61k ) Number of downloads: 163 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Cred ca ar mai putea fi o problema si mocheta aia din spate care retine condensul pe tabla. Nu asta a dus la craparea tablei, dar a contribuit, mai ales iarna daca se aduna apa acolo si ingheaza.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ion73 |
![]()
|
M-am uitat in zona descrisa de voi (in imagini) si la mine tabla este intacta .Exclus sa intre pe acolo.voi vedea ce va mai fi .Am uscat mocheta si am montat totul inapoi .Oricum voi lua si un cheder nou pentru haion (voi incerca unu de solentza) sper ca ca va fi ok.
|
- Albert Einstein |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Voi sa fiti sanatosi...
Rugina in zona oalelor spate, sub mocheta este o problema extrem de frecventa la DSN. Samsarii acolo se uita prima oara... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
Aceiasi problema o am ca ion73 imi intra apa prin acceasi gaura si nu stiu pe unde vine si cum sa scap de ia. Ion daca afli spune-mi si mie.
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
liviu_buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 19 November 06 ![]() |
nush dc a mai incercat cineva dar fratimiu a dat oalele rotilor spate cu vopsea cauciucata este foarte buna ,orc la el este intacta tabla nu are rugina nici un pic masina dar mai bine previ decat sa tratezi asa ca vedem cat o sa tina sper sa nu se curete dar nu vad dc mult succes shi aveti grija ce masini cumparati
|
--------------------
EX-Dacia
Logan
2005-1400 cmc Posesor mandru de Logan Ambiance 1400 cmc
|
|
ion73 |
![]()
|
Am astupat gaura aia cu mastic si nu mai intra apa .
|
- Albert Einstein |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:24 |